zielona mgielko, czarna kulo, czy tez stany maja duzo surowcow? sprzedawac je beda czy zloto czy inne ropy, czy tez za co sprzedawac je będą w przypadku impasu zaduzeniowego co wtedy z wojami onz i nato? sami wtedy europa bedzie militarnie chronila usia?
-- Dodano: wt 15-10-2013, 22:21 --
pamietam jak Grecja miala być bankrutem a tam tylko hotele zadnych zdalnie stefowanych dronow
brent przytrzymać tp 106.ŕ4
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 22:23 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
roberttheus pisze:dlaczego moje pieniądze idą na takich kopaczyn gnoju? powinni rozwiązać pzpn abym nie musiał się wstydzić kraju w którym mieszkam czyli polaczkolandii
A w jaki sposob ida twoje pieniądze na nich ??
Znowu mecz , co tak często ostatnio ? graja jakis turniej ??
Polecam zmienić dyscypline na żużel ,loty szybowcowe itp. jesteśmy tam mocno obstawieni.
PZPN odpowiada za:
szkolenie dzieci i młodzieży (finansowanie w ramach PZPN, środków z UEFA i budżetu państwa),
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Boczek coś się zmieniło w twoim spojrzeniu na Brent po dzisiejszym dniu? Wyszedłeś z pozycji? Ja przeważnie gram intraday ale jeszcze trzymam swoją, bo jest na małym minusie.
roberttheus pisze:dlaczego moje pieniądze idą na takich kopaczyn gnoju? powinni rozwiązać pzpn abym nie musiał się wstydzić kraju w którym mieszkam czyli polaczkolandii
A w jaki sposob ida twoje pieniądze na nich ??
Znowu mecz , co tak często ostatnio ? graja jakis turniej ??
Polecam zmienić dyscypline na żużel ,loty szybowcowe itp. jesteśmy tam mocno obstawieni.
PZPN odpowiada za:
szkolenie dzieci i młodzieży (finansowanie w ramach PZPN, środków z UEFA i budżetu państwa),
Pewnie grosze , ale i tak szkoda. No , ale cóż. Wiadomo czym jest piłka nożna. musi dostawać wsparcie