A dlaczego mialo by tak być?grz3siek pisze:Nie wydaje wam sie ze OIL, BRT będą od dziś UP-owo nastawione ?
DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 15.10.2013
może jakies powiązanie ze złotem, ale to raczej odpada...
grzesiu, od rana brt zrobiła 170 pipa w dół, a ty piszesz o upach.... no wiez ty co
grzesiu, od rana brt zrobiła 170 pipa w dół, a ty piszesz o upach.... no wiez ty co

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
roa loteria - konsola i strzał - tylko w którą stronę?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tutaj negatywne dywery moze jaks fajniejsza korekta bedzie 

No, a ja 2 razy Longa zamknąłem z zyskiem ;|BOCZEK pisze:może jakies powiązanie ze złotem, ale to raczej odpada...
Moja opinia nie jest po parta żadnymi teoriami technicznymi, jedynie nosem.
Grzegorz
rozumiem ze dziś i ze od 15.00, no chyba ze Twoje zarobki to 15 pipa razy 2
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Sory ten pierwszy to był S, teraz dopiero L i znowu zapakowałem się w S do 101.60 na OIL
Grzegorz
wystarczy TL z dziennegoNowy123 pisze:tutaj negatywne dywery moze jaks fajniejsza korekta bedzie
może jakieś kontrakty wygasaja albo coś innego o czym zapewnie mi nie wiadomo
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 16:30 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak myślę!
Tak myślę!
Ale sie dzis wycyckalem na tym zlocie