DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 15.10.2013
ale odje, czyszczenie na złocie... no niech ich szlag,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
teraz spzredawać tylko 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
wyszedlem ze stratą, nie tykam, do jutra ; )BOCZEK pisze:teraz spzredawać tylko
Jutro też jest dzień.
szansa jest zawsze ja oceniam na 30 procentszuto pisze:Czesć,
Jaka jest szansa że e/u przebije poziom 1.3500??
jeszcze dochodzi takie cos jak SL- kochanka tutaj jest taka opcja ze zla kalkulacja i ustawianie SL moze rowniez w dl okresie lub krotki przy wiekszym ryzyku uszczuplić depo
wiec chyba hedge najlepszy

wiec chyba hedge najlepszy

a skad to pytanie powiedz? pewnie masz eL co? skad? szansa jest bo moze byc realizacja esek z rana...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
O tą chodzi, H4 nie przebiła u mnie.pedro pisze:https://www.tradingview.com/x/W3dHjUpx/ o ta historie chodzi? w sensie zaznaczona prostokaty?Dadas pisze: Jadę po H4.
Wsparcie jest dokładnie tu, teraz.
1255.15 - 1253.67 u mnie - patrz D1 historia.
Tu są poziomy, które cena przebijała w dół i w górę.
troche sie przejechałem na tym zjezdzie i nie wiem czy juz sie brac za odrabianie czy czekać:)
zasieki to są teraz przed g/u... ale widze że sie rozpędza... dzisiaj żadnych L pod odbicie na wsparciachatlanticos pisze: edek z taka dynamika przejechał po zasiekach
-- Dodano: wt 15-10-2013, 12:41 --
kiedykolwiek sie nie wezmiesz za odrabianie to i tak zawsze wtopiszszuto pisze:troche sie przejechałem na tym zjezdzie i nie wiem czy juz sie brac za odrabianie czy czekać:)
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Co sie dzieje na zlocie?