BO & FBO
Re: BO & FBO
Dzisiaj bank holiday w usa więc myślałem że nic się nie trafi a tu miła niespodzianka.
http://www.youtube.com/watch?v=5ILVfIAz ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=5ILVfIAz ... e=youtu.be
Cenka opada
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Wracając do FBO, coby nas fibomaniacy nie zdominowali
. Po wczorajszym FBO mam TP na ED na 1,3488 i na GU 1,5914 i wydaje mi się że w tym miejscu mogą kończyć korektę wracjąc do wzrostów, dlatego będę obserwował. Oczywiście zawsze mogą polecieć dalej, ale to może być punkt zwrotny. Natomiast to co mnie ostatnio rozbija to to że FBO zazwyczaj zaczyna się na sesji NY, kiedy nie mam już czasu żeby ślęczeć przed kompem. No cóż, nikt nie obiecywał że będzie łatwo.

W ktorym momencie wchodziles na eurusd? Widzialem ta sytuacje, zostawilem oczekujace ale nie dolecieli o kilka pips.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Na ED dzisiaj po otwarciu Londynu, GU trzymam od wczoraj po 17.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No to ja też się pochwalę wejściem na Eur Usd. Początkowe SL 12p.
Dodatkowo siedzę w Cad Jpy S, Usd Chf S, Eur Aud L.
Eur Aud jakoś mi nie za bardzo leży, za wcześnie chyba na L ale jest sygnał to trzeba brać:)
EDIT. Zapomniałem, na AUD USD dostałem SLem -10p. Niby poszli w dół ale za wcześnie wszedłem:)
Dodatkowo siedzę w Cad Jpy S, Usd Chf S, Eur Aud L.
Eur Aud jakoś mi nie za bardzo leży, za wcześnie chyba na L ale jest sygnał to trzeba brać:)
EDIT. Zapomniałem, na AUD USD dostałem SLem -10p. Niby poszli w dół ale za wcześnie wszedłem:)
Spiesz się powoli.
- Pełnomocnik
- Pasjonat
Ktoś się zapakował w Edka L..? 

Przed chwilą mi wpadło 76 pips na nzdjpy, zawaliłem eurusd, zamknełem w połowie a zaraz dolecieli do tp. A teraz gbpaud ładnie daje
Tp powinien byc na dolnym ekstremum ale na D1 wygląda że mogą poleciec dużo dalej.. Nie lubie takich sytuacji, na jedno szkoda brac tp1 a na drugie mogą równie szybko wrócic i wywalic na be..

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"