roberttheus pisze:ale beznadziejna sytuacja na złocie.. podskoczyli i wrócili do punktu wyjścia...(((((
jest zmiennosc, wiec nie wiem na co narzekanie

roberttheus pisze:ale beznadziejna sytuacja na złocie.. podskoczyli i wrócili do punktu wyjścia...(((((
grz3siek pisze:Chodzi mi bardziej o istotę samej otoczki która występuje w takich sytuacjach, najczęściej właśnie w USA, porównuje kilka ostatnich dni do sytuacji z 2011 gdy w USA skończyły się pieniądze. Przepraszam za lakoniczność
hm, pisalem to przy 98.187 ... od wtedy L, że tak powiem BE zabezpieczone ; )Dadas pisze:Póki co, żadnych powodów, a jeżeli już, to na Down.pedro pisze:uj up pod sp500 ?
No wyszedłem właśnie z USDCHF przy 9090 ^ ^ A ty siedzisz nadal?ZielonaMgielka pisze:grz3siek pisze:ZielonaMgielka pisze:O godz 21:00 Obama spotyka sie z czlonkami kongresu w celu przedyskutowania fiskalnego impasu. Ewentualne komentarze moga sie znacznie odbic na kursie USD.
Wiekszosc profitow sciagnieta z longow na USDCHF. Rynek zaczyna reagowac na pozytywne dane z Waszyngtonu.
Nemojimmy masz co chciales
https://www.tradingview.com/x/7Xs8x4un/
za chwilę będzie pin bar pro spadkowy na d1 i ważnym poziomie to dopiero zobaczysz momentum a nie zmienność taka jak dziś to jest marazmpedro pisze:roberttheus pisze:ale beznadziejna sytuacja na złocie.. podskoczyli i wrócili do punktu wyjścia...(((((
jest zmiennosc, wiec nie wiem na co narzekanieładnie chodzą, przynajmniej mozna coś przewidziec, a nie laga w jedna, laga w druga bez zadnego 'ostrzezenia'
GratsyNemojimmy pisze: No wyszedłem właśnie z USDCHF przy 9090 ^ ^ A ty siedzisz nadal?
Teraz czekam aż edek parę pipsów dobije do celu.
dokladnieZielonaMgielka pisze:grz3siek pisze:Chodzi mi bardziej o istotę samej otoczki która występuje w takich sytuacjach, najczęściej właśnie w USA, porównuje kilka ostatnich dni do sytuacji z 2011 gdy w USA skończyły się pieniądze. Przepraszam za lakoniczność
Ahh... spoko ... Po tym calym cyrku rynek wroci do odwiecznego pytania "kiedy koniec QE3??"
Mysle ze zanim to sie stanie to najpierw przetestujemy ostatnie gorki na S&P. Czas pokazeNowy123 pisze:dokladnieZielonaMgielka pisze:grz3siek pisze:Chodzi mi bardziej o istotę samej otoczki która występuje w takich sytuacjach, najczęściej właśnie w USA, porównuje kilka ostatnich dni do sytuacji z 2011 gdy w USA skończyły się pieniądze. Przepraszam za lakoniczność
Ahh... spoko ... Po tym calym cyrku rynek wroci do odwiecznego pytania "kiedy koniec QE3??"
limit podniosa i tak i tak reakcja na rynku to sprzedawanie faktow
Mysle ze zanim to sie stanie to najpierw przetestujemy ostatnie gorki na S&P. Czas pokazeZielonaMgielka pisze:dokladnieNowy123 pisze:grz3siek pisze:Chodzi mi bardziej o istotę samej otoczki która występuje w takich sytuacjach, najczęściej właśnie w USA, porównuje kilka ostatnich dni do sytuacji z 2011 gdy w USA skończyły się pieniądze. Przepraszam za lakoniczność
limit podniosa i tak i tak reakcja na rynku to sprzedawanie faktow