no nienajgorzej zawsze mogli dostac wiecejkrinvest pisze:
Widze w newsach wynik 1-0 , to chyba nie tak źle im poszło![]()
DayTrading: Piątek 11.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 11.10.2013
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
Pora Mazurka zmienić na:
Nic się nie stało Polacy nic się nie stało
Nic się nie stało Polacy nic się nie stało

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
„Departament Skarbu może zacząć sprzedawać złoto”
-- Dodano: sob 12-10-2013, 12:39 --
Złoto tąpnęło po ogromnym zleceniu sprzedaży
-- Dodano: sob 12-10-2013, 12:39 --
Złoto tąpnęło po ogromnym zleceniu sprzedaży
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Z tym zleceniem sprzedaży na złotku to nie przypadek - jest na progu długoterminowego trendu spadkowego:
-- Dodano: 12 paź 2013, 14:49 --
U nas jest szansa na hossę - silny sygnał kupna, mocny pieniądz wie co robi:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Piękne analizy (mi się podobają) ale ejka analizy to na pewno nie zamieściszkarnak pisze:Z tym zleceniem sprzedaży na złotku to nie przypadek - jest na progu długoterminowego trendu spadkowego:
Możesz jaśniej o co chodzi z tym ejkiem?Bemowo1 pisze:Piękne analizy (mi się podobają) ale ejka analizy to na pewno nie zamieściszkarnak pisze:Z tym zleceniem sprzedaży na złotku to nie przypadek - jest na progu długoterminowego trendu spadkowego:
Chodzi mi o analizę ejka
Co Twoja szklana kula pokazuje?
Nie gram na tym, ale widać, że jest ciągle w średnioterminowym trendzie wzrostowym i większe spadki mu nie groża.Bemowo1 pisze:Chodzi mi o analizę ejka
Krótkoterminowo nie analizuję.
AUD/CAD
Na tygodniowym mozliwa tworzaca sie formacja V w dluzszym okresie?? Ceny bardzo silnie spadaly, praktycznie bez zadnego przystanku, teraz zaczynaja tak samo silnie odrabiac. Istotny opor na 1.00 Formacja V czesto tworzy sie z platforma mniej wiecej w srodku calego ruchu, akurat wypadaloby to gdzies w tych okolicach. Jest to formacja bardzo ciezka do wykrycia, wiec wielce mozliwe ze sie myle.
Patrząc z dalszej odleglosci to mielismy RGR, a ostatnio przebilo jego szyje w okolicach wlasnie 0.985. Teraz byl powrot, testowalo i sie odbilo. Dobre miejsce na S
Na godzinowym teraz abc do 0.975-0.9755 ? Czy te fale ktore zaznaczylam maja sens (narazie o elliocie wiedze mam mala, zaczynam sie uczyc tego)? Z drugiej strony jakby zrobilo to abc to mozna dopatrzyc sie RGR i caly ten ruch ktory obserwowalismy do tej pory moglby okazac sie tylko korekta do dalszych spadkow.
Ogolnie wiecej przemawia za S hmmm
Na 0.975 wsparcie. Przebije to S. Kolejne 0.97
Jak przebije 0.985 to można longa dac. Powinno pojsc testowac okolice 1.00
Jak Wy to widzicie?
PS. Pomylilam sie nazywajac pliki. audcadWeekkrocej to tak naprawde ten dluzszy okres
A audcadWeekdluzej to ten krotszy okres... sry
Na tygodniowym mozliwa tworzaca sie formacja V w dluzszym okresie?? Ceny bardzo silnie spadaly, praktycznie bez zadnego przystanku, teraz zaczynaja tak samo silnie odrabiac. Istotny opor na 1.00 Formacja V czesto tworzy sie z platforma mniej wiecej w srodku calego ruchu, akurat wypadaloby to gdzies w tych okolicach. Jest to formacja bardzo ciezka do wykrycia, wiec wielce mozliwe ze sie myle.
Patrząc z dalszej odleglosci to mielismy RGR, a ostatnio przebilo jego szyje w okolicach wlasnie 0.985. Teraz byl powrot, testowalo i sie odbilo. Dobre miejsce na S
Na godzinowym teraz abc do 0.975-0.9755 ? Czy te fale ktore zaznaczylam maja sens (narazie o elliocie wiedze mam mala, zaczynam sie uczyc tego)? Z drugiej strony jakby zrobilo to abc to mozna dopatrzyc sie RGR i caly ten ruch ktory obserwowalismy do tej pory moglby okazac sie tylko korekta do dalszych spadkow.
Jak Wy to widzicie?
PS. Pomylilam sie nazywajac pliki. audcadWeekkrocej to tak naprawde ten dluzszy okres
Eliot, eliotem... istnieje możliwość wyrysowania jeszcze jednej fali impulsu wzrostowegosonia123 pisze:AUD/CAD
Jak Wy to widzicie?
TL trzyma, nadal w przedziale PA wzrostowego
Bardziej skupiam się na śpiącym USD/CAD - wspólny mianownik, na którym zakładam (jeszcze) bardzo duże wzrosty - owszem świeca tygodniowa nie zachęca do L
gratuluję prognozy analiza EUR-AUD
Ostatnio zmieniony 12 paź 2013, 20:48 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.