Żeby zawsze nie mieli racji to byłoby to łatwo wykorzystać grając odwrotnie, ale czasami mogą mieć rację i to psuje system antygoldmankafe466 pisze:Specjalnie dla fanów GS znalazłem ich zeszłoroczne analizy na złotoTomasz196407 pisze:witam,
chciałem wstawić tu coś ciekawego nt złota![]()
, cos z niedalekiej przeszłosci poparte tez słowami "wspaniałaych" analityków GS i innych złotoustych którzy mają tak wiele do powiedzenia jak rynek idzie w dół albo w góre, ale jak juz zawraca, okazuje sie ze milczą zeby znów za jakis czas odezwać w zupełnie innej drodze instrumentu, płetując nie udało mi sie odnależść artykułów gdzies sprzed roku czasu gdzie owi wspaniali zapewniali ze złoto bedzie po 5000$ a nawet i 20000$, radze wszystkim samemu analizować złoto oraz inne instrumenty, bo mozna sie bardzo zawieść na opiniach takich "złotoustych"
Pozdrawiam i zycze miłej niedzieli
http://www.cnbc.com/id/46877251
Według tego całego gs złoto powinno coś być dziś na 1940$
DayTrading: Piątek 11.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 11.10.2013
W ich przypadku chyba nie chodzi mieć/nie mieć racji , tylko mówić/nie mówić prawdę. Wiele razy przecież grali na spadki produktów które oferowali swoim mniejszym klientom. katya wachtel o tym pisała dość obszernie i Jean-Francois Gayraud w książce Wielkie Oszustwo.karnak pisze:
Żeby zawsze nie mieli racji to byłoby to łatwo wykorzystać grając odwrotnie, ale czasami mogą mieć rację i to psuje system antygoldman
-
- Fanatyk
tak, czasami mogą miec racjekarnak pisze:Żeby zawsze nie mieli racji to byłoby to łatwo wykorzystać grając odwrotnie, ale czasami mogą mieć rację i to psuje system antygoldmankafe466 pisze:Specjalnie dla fanów GS znalazłem ich zeszłoroczne analizy na złotoTomasz196407 pisze:witam,
chciałem wstawić tu coś ciekawego nt złota![]()
, cos z niedalekiej przeszłosci poparte tez słowami "wspaniałaych" analityków GS i innych złotoustych którzy mają tak wiele do powiedzenia jak rynek idzie w dół albo w góre, ale jak juz zawraca, okazuje sie ze milczą zeby znów za jakis czas odezwać w zupełnie innej drodze instrumentu, płetując nie udało mi sie odnależść artykułów gdzies sprzed roku czasu gdzie owi wspaniali zapewniali ze złoto bedzie po 5000$ a nawet i 20000$, radze wszystkim samemu analizować złoto oraz inne instrumenty, bo mozna sie bardzo zawieść na opiniach takich "złotoustych"
Pozdrawiam i zycze miłej niedzieli
http://www.cnbc.com/id/46877251
Według tego całego gs złoto powinno coś być dziś na 1940$

TF = H4Tomasz196407 pisze: tak, czasami mogą miec racje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
mam dziwną sytuacje, rynek otworzył sie na EJ na 132.8 miałem eSe z TP na 132,9 jednak pozycja się nie zrelizowała...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Cugan, masz nową szklaną kulęcugan pisze:TF = H4Tomasz196407 pisze: tak, czasami mogą miec racje

A co z poprzednią? zepsuła się?
CUgan dzwonił do wróża maciej z ezoTV 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Boczek, możliwe że spread rozszerzył się o więcej jak 10 pipsów i to jest przyczyną.BOCZEK pisze:mam dziwną sytuacje, rynek otworzył sie na EJ na 132.8 miałem eSe z TP na 132,9 jednak pozycja się nie zrelizowała...
Pozdrawiam
jak cugan daje wzrosty to trzeba odwrotnie
czyli edek bedzie sie oslabial
dobrze bo mam w pizdu l na u.chf i e.chf

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

BOCZEK dzięki, jeżeli ejek jest tak jak piszesz toBOCZEK pisze:CUgan dzwonił do wróża maciej z ezoTV

a tu o wróżeniu polecam posłuchać http://www.youtube.com/watch?v=elE14sXQpqM
podobno kangur do góry??? BOCZUŚ sprawdz no i coś do śmiechu już tu było ale przed trudnym tygodniem trejdowania
http://www.youtube.com/watch?v=Z0DO0XyS8Ko