Hm.
Ja nie wierze w Twój plan na SD + PA. Nawet sam plan ;]
Ale skoro o planie mowa. Zakładam, że fx dostarcza CI dużo wrażeń.. wiążesz z nim cele itd.. Jeśli robisz coś innego i widzisz FX.. wykresy, ale nie plan, nie TP z planu.. to tych wrażeń jest za dużo. Możesz myśleć o fx, wykresach nawet 24h jeśli jesteś w stanie.. i potencjalnie pewnie tak sie dzieje nawet jak śpisz.. ale nie mozęsz doprowadzić do sytuacji w której zanika trzeźwość.. czyli wiesz, że to co robisz jest złe, ale dopiero po czasie. Z drugiej strony presja na profity. Musisz zdecydować o planie.. albo plan.. albo planowanie planu.. albo życie w iluzji na tematu planu. Tylko mi nie mów, że łatwo mi mówić.
Hehe.. ważne jest co masz w głowie.. tzn. to jak się widzisz w środku. Jakby to powiedział Jason.. to jak myłśenia nastolatka o sexie

Musisz mieć inne zajęcie by o tym nie myśleć ;] W pewnym sensie trudno się nasycić.. a tak na prawdę chodzi o łatwą sposobność uzależnienia się od emocji. Dobrymi lekcjami jest co zdaje się juz napisano.. widzieć okazje ale celową ja przepuścić.. po to żęby wyrobić sobię zdolność do podchodzenia z dystansem. Po czasie taka trzeźwość pozwala w stosownych momentach szybko zareagować bez dylematów.. jednak to wymaga praktykowania. To wg mnie właśnie wtedy następuje procel planowania, układania strategi, optymalizowania i utrwalania dobrych praktyk z przemyśleniem różnych aspektów, w tym wdrożenia siebie w rynek w różnych opcjach czasu (praca, synchronizacja itd.). Mniej więcej co miesiąc są te same newsy AF, czas itd.. w teorii 1kwartał dałoby dobrze przystosowanie. Trzeba tylko dobrze wysilić pamięć.. a nie stosować paniczne myślenie.. acz.. poznanie sibie ma swoje plusy.. w różnych skrajnych przypadkach. Komfort to rozumienie siebie. Skoro stać Cię na kolejne dopłaty, to częściowo taki jest, teraz dystans. Tudzież do SD,PA.. polecam karteczkę na monitorze.. KOMFORT, STRATEGIA, DYSTANS, TIMING, MM.
Ciężko rozstać się z emocjami. W sumie to fizjologia.. do oderwania. Dobry film, a jeszcze lepiej jakieś ćwiczenia fizyczne, sport itd..
Może Ci się przyda.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)