-- Dodano: wt 08-10-2013, 13:30 --
A J to 92 28 - 30 okolice jak by tak jeszcze zechcili co nie co wyjechac

owszem da się manipulować rynkiem. jak myślisz, czy pan Soros w latach 80 tylko przypadkiem lub dzięki wyłącznie swojemu geniuszowi o mało nie doprowadził do masywnej dewaluacji funta? a ataki spekulantów na walutę? a wycinka SL, to tez nie manipulacja? a pump & dump, to nie zorganizowana akcja? ja jakoś nie wierze w tak częste zbiegi okolicznościemtek pisze:caroliscool pisze:
Nie da się manipulować rynkiem na większą skalę. Z resztą wypowiedzi się zgadzam (o ile mówiąc o MM nie myślimy o brokerach forex) - ludzie rysują sobie jakieś kreski na wykresie i myślą, że one magicznie zawrócą cenę. Niestety ale cenę może zawrócić tylko jedno: pieniądze.
tak teorie spiskowe... o zadnym spisku tu nie napisalam, takie sa fakty, i wiem to z pierwszej reki bo moj maz byl przez kila ladnych lat MM.atlanticos pisze:przestańcie z tymi teoriami spiskowymi... jak ktoś ma odrobinę zdrowego rozsądku i myśli to zarabia i to regularnie, a jak nie myśli to szuka teorii spiskowych i wymówek dlaczego mu nie idzie... Wycinanie Sl itd itp...
wg mnie to jest dobre miejsce na SNowy123 pisze:Kable cos d otej gornej lini kanalu c owybil sie z niego chyba nie doleci bo juz cos usaki krecic zaczynaja pod POMO