DayTrading: Wtorek 08.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 08.10.2013
Brent robi padaczkę, najpierw bije szczyt, potem pije podłogę, jak tu grać?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
nie wierze, ze edek rosnie, o co kaman ?
-- Dodano: wt 08-10-2013, 16:46 --
produkcja w niemcy kiepska i to juz przy takim euro to mocniejsze bedzie dopiero kupa a Ci kupuja euracze ?
-- Dodano: wt 08-10-2013, 16:46 --
produkcja w niemcy kiepska i to juz przy takim euro to mocniejsze bedzie dopiero kupa a Ci kupuja euracze ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

hmmm, trend wzrostowy, zbliża się deadline w sprawie dogadania się Usraków to edek rośnie, zgodnie z przewidywaniami tych niewielu bo wszyscy w eskach siedzą...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
USDJPY cel 96,5Yena za $??
tYLKO CZEMU ej NIE SPADA?
tYLKO CZEMU ej NIE SPADA?
Ostatnio zmieniony 08 paź 2013, 16:49 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jeżeli mam rację to szykują się całkiem fajne spadki. Póki co mam 2 krótkie pozycje otwarte, zobaczymy jak to wyjdzie. Patrząc od odołka na H1 1.10.2013 mogliśmy zakończyć korektę prostą ABC.BOCZEK pisze:Brent robi padaczkę, najpierw bije szczyt, potem pije podłogę, jak tu grać?
- ZielonaMgielka
- Maniak
Kangur odbija sie w strefie podazy. Teraz mozna oczekiwac reakcji w obrebie obszaru dzisiejszego wybicia:
https://www.tradingview.com/x/Kxio7WNZ/
-- Dodano: 08 paź 2013, 16:59 --
NIKKEI - Byc albo nie byc dla crossow JPY ?
Interesujacy jest sposob w jaki cena sie powoli wspina a pozniej spada z krawedzi na NIKKEI. Swiadczy to o slabnacym popycie.
https://www.tradingview.com/x/FrD6yqI0/
Ostatnio zmieniony 08 paź 2013, 17:01 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Goldman ... 56929.htmlcrok. pisze:nie wierze, ze edek rosnie, o co kaman ?
Kto gra grubo wygrać musi.
eurusd m15
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
- atlanticos
- Maniak
molmomas pisze:hmmm, trend wzrostowy, zbliża się deadline w sprawie dogadania się Usraków to edek rośnie, zgodnie z przewidywaniami tych niewielu bo wszyscy w eskach siedzą...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Nie polecam... Dla Was strata czasu. To bardziej program dla emerytów lub osób, które o giełdzie słyszały tylko u fryzjera lub w radiu...cytrynek pisze:08.10.2013. TVP Polonia. 16.25 - "Wszystko co chcielibyście wiedzieć o giełdzie. cz. 1"
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu