Wrzuciłem plik hst z EURUSD M1 do tego katalogu i mi normalnie wczytało historię. Upewnij się, że uruchamiasz MT4 z uprawnieniami administratora i logujesz się na demo (ten folder dotyczy tylko dema). Na screenie widać, że działa, a nic więcej nie kombinowałem .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0 - RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Wszystko usunąłem z tego katalogu i jeszcze raz wgrałem. I nadal mam to samo. Brak wcześniejszej historii. Uruchamiam na pewno rachunek demo. Komputer jest odpalony jako administrator. Nie wiem w takim razie o co chodzi.
-- pt 20-09-2013, 20:34 --
Nie wyszło mi to ostatecznie z następującymi parami: EUR/JPY, EUR/GBP, GBP/USD, USD/CHF, EUR/USD. Z wieloma pozostałymi mi wyszło. Więc nie wiem co jest grane.
Witam.
Z góry przepraszam jesli wcześniej w watku było to napisane ,ale szkoda mi oczu na wertowanie prawie 200 stron a napewno jest ktoś kto to wie bez szukania na forum.
A mianowicie; mam konto w armadzie ale w walucie USD, chciałbym otworzyć jaszcze w PLN czy muszę jeszcze raz wysyłać skany dokumentów i wniasek tak jak bym otwierał po raz pierwszy rachunek ? Jeśli nie to proszę o wytłumaczenie jak tego dokanać, wtłumaczenie takie " jak krowie na rowie" bo na stronie armady nie mogę znaleść zadnego info.
I jeszcze pytanie do raposo czy otwierając nowy rachunek w PLN ale mając już w USD łapię się na waszą promocje ( minus 10 %) prowizji.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
Nasz rabat prowizji dotyczy tylko nowych klientów, którzy wczesniej nie mieli otwartego konta w Armadzie.
Jesli masz juz jedno konto i chcesz otworzyć drugie to wypełnij formularz i w polu "skad sie o nas dowiedziales" wpisz swoj numer konta MT4. Nie musisz na nowo wysyłać dokumentów.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0 - RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)