Słuchaj Andy... Chciałbym w swojej grze jakoś połączyć skalp, który idzie mi dobrze, z dłuższym trzymaniem pozycji, które idzie mi źle. Zobacz na screena, chodzi mi o to, że wejście jest porzadku, 24p zgarnąłem (przy sl'u 8p) ale jednak czuć ten niedosyt spowodowany tym, że cena poszłą 6 razy dalej. Zamknąłem pozycję ze względu na korektę spadku do sr'a (131.93) i tutaj się pojawia pytanie... Czy były jakieś przesłanki, o których ja nie wiem a Ty wiesz, z powodu których cena poszła tak mocno w górę na ejku i ujku? Czemu ten jen się tak osłabił? Pytam Ciebie, bo uważam, że jesteś jedną z najlepiej znających się osób na grze średnioterminowej i tak jak pisałem, chciałbym to w czym Ty jesteś dobry poprawić u siebie... Patrzyłem na kalendarz z danymi, ale jedyne co było to o 11 (naszego czasu) Consumer Price Index, a cena poszła 3h później jeśli dobrze liczę.
Jakbyś też kiedyś miał trochę czasu i chęci, to bardzo bym chciał zobaczyć (i pewnie nie tylko ja) coś na temat piramidowania Twojego autorstwa..
Swoją drogą to narzekałeś, że dziennik duchów, a teraz Cię duchy pytaniami męczą

Pozdrawiam, Midas