DayTrading: Piątek 27.09.2013
Re: DayTrading: Piątek 27.09.2013
1MilionDolars jak tam Twój nowy EA, coś już testujesz czy nie? fajnie gdyby Ci się udało przy drugiej próbie, z całego serca życzę tego Tobie bo fajnie gdyby to zrobił Polak 

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

najlepsze jest to ,że można kupic od nich te wyniki na kilka sek. przed publikacją . Chyba 2000 $ na mies.yareck1 pisze:15:55 USA Indeks Uniwersytetu Michigan, fin. wrzesień 78 prognoza 82,1 ostatnio , czyli moze byc gorzej a wtedy edek zaliczy coś mi się zdaje mój tp1 czyli 1.3600, to by było piękne zakończenie tego tygodniajezeli nie zaliczy to zamykam na weekend wszystkie L bo boje się poniedziałku

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
jeśli chodzi o edka, to na ten moment byczo wygląda świeczka na tygodniowym

wrongWay pisze:najlepsze jest to ,że można kupic od nich te wyniki na kilka sek. przed publikacją . Chyba 2000 $ na mies.yareck1 pisze:15:55 USA Indeks Uniwersytetu Michigan, fin. wrzesień 78 prognoza 82,1 ostatnio , czyli moze byc gorzej a wtedy edek zaliczy coś mi się zdaje mój tp1 czyli 1.3600, to by było piękne zakończenie tego tygodniajezeli nie zaliczy to zamykam na weekend wszystkie L bo boje się poniedziałku
naprawde? eee ale z ceną to przesadzili... chyba nie wiedzą ile można za to alkoholu kupić

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

- 1MilionDolars
- Gaduła 
Dzięki, 2 dni temu odpaliłem na realu, na razie 2 pozycje 1. +10 pisów, i dzisiaj +69 pipsów, idealne wejście o 7:00 na kablu, wzrost kapitału o jakieś 60%, na razie ok. Może podepnę go kiedyś na myforex.yareck1 pisze:1MilionDolars jak tam Twój nowy EA, coś już testujesz czy nie? fajnie gdyby Ci się udało przy drugiej próbie, z całego serca życzę tego Tobie bo fajnie gdyby to zrobił Polak
Pieniądze w życiu nie są najważniejsze, ale wszystko co w życiu ważne jest od nich zależne...
Mój dziennik: http://forex-nawigator.biz/forum/1-mili ... 22544.html
Nie ujawniam mojego systemu zajmowania pozycji na rynku.
mam go i jeszcze klika innych ale wole samemu bujac1MilionDolars pisze:Dzięki, 2 dni temu odpaliłem na realu, na razie 2 pozycje 1. +10 pisów, i dzisiaj +69 pipsów, idealne wejście o 7:00 na kablu, wzrost kapitału o jakieś 60%, na razie ok. Może podepnę go kiedyś na myforex.yareck1 pisze:1MilionDolars jak tam Twój nowy EA, coś już testujesz czy nie? fajnie gdyby Ci się udało przy drugiej próbie, z całego serca życzę tego Tobie bo fajnie gdyby to zrobił Polak

1MilionDolars pisze:Dzięki, 2 dni temu odpaliłem na realu, na razie 2 pozycje 1. +10 pisów, i dzisiaj +69 pipsów, idealne wejście o 7:00 na kablu, wzrost kapitału o jakieś 60%, na razie ok. Może podepnę go kiedyś na myforex.yareck1 pisze:1MilionDolars jak tam Twój nowy EA, coś już testujesz czy nie? fajnie gdyby Ci się udało przy drugiej próbie, z całego serca życzę tego Tobie bo fajnie gdyby to zrobił Polak
musisz to zrobić!!
 poprostu trzeba to zrobic, zeby kazdy mial mozliwosc tego niesamowitego osiągniecia
  poprostu trzeba to zrobic, zeby kazdy mial mozliwosc tego niesamowitego osiągniecia  ale oczywiscie zalezy to od Ciebie czy chcesz sie tym dzielić z innymi bo wiem jacy są ludzie czasami... ale i tak gratuluje odwagi i mam nadzieje ze tym razem Twój Ea nie zawiedzie, jak coś to ja jestem chętny do kupna tego Ea, jezeli bedzie kilka sztuk na sprzedaż
 ale oczywiscie zalezy to od Ciebie czy chcesz sie tym dzielić z innymi bo wiem jacy są ludzie czasami... ale i tak gratuluje odwagi i mam nadzieje ze tym razem Twój Ea nie zawiedzie, jak coś to ja jestem chętny do kupna tego Ea, jezeli bedzie kilka sztuk na sprzedaż  pozdrawiam serdecznie!
 pozdrawiam serdecznie!-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

- 1MilionDolars
- Gaduła 
co znaczy "mam go"? Mojego na pewno nie masz:):) A samemu też bujam 

Pieniądze w życiu nie są najważniejsze, ale wszystko co w życiu ważne jest od nich zależne...
coś słabo edek, czyżby już realizacja zysków się zaczęła? 

twoje go nie ale ten w opisie co masz1MilionDolars pisze:co znaczy "mam go"? Mojego na pewno nie masz:):) A samemu też bujam
 hahhh jest taki
 hahhh jest taki