DayTrading: Piątek 27.09.2013
Re: DayTrading: Piątek 27.09.2013
1MilionDolars jak tam Twój nowy EA, coś już testujesz czy nie? fajnie gdyby Ci się udało przy drugiej próbie, z całego serca życzę tego Tobie bo fajnie gdyby to zrobił Polak 

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

najlepsze jest to ,że można kupic od nich te wyniki na kilka sek. przed publikacją . Chyba 2000 $ na mies.yareck1 pisze:15:55 USA Indeks Uniwersytetu Michigan, fin. wrzesień 78 prognoza 82,1 ostatnio , czyli moze byc gorzej a wtedy edek zaliczy coś mi się zdaje mój tp1 czyli 1.3600, to by było piękne zakończenie tego tygodniajezeli nie zaliczy to zamykam na weekend wszystkie L bo boje się poniedziałku

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
jeśli chodzi o edka, to na ten moment byczo wygląda świeczka na tygodniowym
wrongWay pisze:najlepsze jest to ,że można kupic od nich te wyniki na kilka sek. przed publikacją . Chyba 2000 $ na mies.yareck1 pisze:15:55 USA Indeks Uniwersytetu Michigan, fin. wrzesień 78 prognoza 82,1 ostatnio , czyli moze byc gorzej a wtedy edek zaliczy coś mi się zdaje mój tp1 czyli 1.3600, to by było piękne zakończenie tego tygodniajezeli nie zaliczy to zamykam na weekend wszystkie L bo boje się poniedziałku
naprawde? eee ale z ceną to przesadzili... chyba nie wiedzą ile można za to alkoholu kupić

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

- 1MilionDolars
- Gaduła
Dzięki, 2 dni temu odpaliłem na realu, na razie 2 pozycje 1. +10 pisów, i dzisiaj +69 pipsów, idealne wejście o 7:00 na kablu, wzrost kapitału o jakieś 60%, na razie ok. Może podepnę go kiedyś na myforex.yareck1 pisze:1MilionDolars jak tam Twój nowy EA, coś już testujesz czy nie? fajnie gdyby Ci się udało przy drugiej próbie, z całego serca życzę tego Tobie bo fajnie gdyby to zrobił Polak
Pieniądze w życiu nie są najważniejsze, ale wszystko co w życiu ważne jest od nich zależne...
Mój dziennik: http://forex-nawigator.biz/forum/1-mili ... 22544.html
Nie ujawniam mojego systemu zajmowania pozycji na rynku.
mam go i jeszcze klika innych ale wole samemu bujac1MilionDolars pisze:Dzięki, 2 dni temu odpaliłem na realu, na razie 2 pozycje 1. +10 pisów, i dzisiaj +69 pipsów, idealne wejście o 7:00 na kablu, wzrost kapitału o jakieś 60%, na razie ok. Może podepnę go kiedyś na myforex.yareck1 pisze:1MilionDolars jak tam Twój nowy EA, coś już testujesz czy nie? fajnie gdyby Ci się udało przy drugiej próbie, z całego serca życzę tego Tobie bo fajnie gdyby to zrobił Polak

1MilionDolars pisze:Dzięki, 2 dni temu odpaliłem na realu, na razie 2 pozycje 1. +10 pisów, i dzisiaj +69 pipsów, idealne wejście o 7:00 na kablu, wzrost kapitału o jakieś 60%, na razie ok. Może podepnę go kiedyś na myforex.yareck1 pisze:1MilionDolars jak tam Twój nowy EA, coś już testujesz czy nie? fajnie gdyby Ci się udało przy drugiej próbie, z całego serca życzę tego Tobie bo fajnie gdyby to zrobił Polak
musisz to zrobić!!

- 1MilionDolars
- Gaduła
co znaczy "mam go"? Mojego na pewno nie masz:):) A samemu też bujam 

Pieniądze w życiu nie są najważniejsze, ale wszystko co w życiu ważne jest od nich zależne...
coś słabo edek, czyżby już realizacja zysków się zaczęła? 

twoje go nie ale ten w opisie co masz1MilionDolars pisze:co znaczy "mam go"? Mojego na pewno nie masz:):) A samemu też bujam