DayTrading: Piątek 27.09.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 wrz 2013, 00:00

Wzrost
19
50%
Bez zmian
3
8%
Spadek
16
42%

Liczba głosów: 38

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 27.09.2013

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

molmomas pisze:chodziło mi o poziom 1.355o
:oops: :oops:
to ktoś tu chwile temu na Ciebie czekał :)
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Ciapul pisze:
atlanticos pisze:to możesz trochę poczekać
w miare zbliżania się RBA sytuacja będzie przyśpieszać... poza tym spójrz na W1 - ewidentnie prospadkowa świeca sugerująca zmianę kierunku, kolejna póki co to potwierdzająca - moim zdaniem trzy następne świece i jesteśmy na 0,89
kierunek jak najbardziej zgodny z moimi przewidywaniami z małym wyjątkiem... świeca z następnego tygodnia będzie wyglądała podobnie do tej z poprzedniego co nie zaneguje tego scenariusza a wręcz go potwierdzi... strefę którą podałem wcześniej uważam że na obecnym etapie wybronimy, ale jak napisałem to moja opinia :D :564:

edit: na kablu S szukałbym dopiero w okolicach 6150-6160 po dobrym PA i najlepiej już po korekcie bo to dziwka :)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
KRobert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KRobert »

atlanticos pisze:edka widzę tak... i dlatego jak napisałem wcześniej S będę szukał w okolicach 3540 na reteście TL wybitej wczoraj...
Chyba że wyjdziemy z dużą dynamiką dołem to pewnie też się podepnę żeby popłynąć z grubasami... L się na obecną chwilę boję łapać nawet na skalpa bo nie wiadomo kiedy urwie :)

a dlaczego taki scenariusz?? bo fałszywe wybicie górą z kanału byłoby wg mnie niezłą zmyłką, a TL skutecznie powinna wtedy ostudzić byczki...ale zobaczymy... na razie czekamy

faktycznie miota się dziś ten edek i nie ma jasnego kierunku spadkowego jak to miało miejsce wczoraj. może to wszystko przez godz 11.00 i wystąpienie

myślicie ze Dragi będzie wplywal na osłabienie euro? już wcześniej cos sygnalizowal...

trzymam kciuki za Twoja koncepcje!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

tak widze kabla jesli to podwojny szczyt
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
steven69
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: steven69 »

Ciapul pisze:
Kusus pisze:A jak widzisz kangura?;) dlugoterminowo :-)
długoterminowo retest tegorocznych minimów dzięki umocnieniu dolara i spodziewanym działaniom RBA
http://comparic.pl/listings/przygotujci ... 0-westpac/

jak to skomentujesz ?

Awatar użytkownika
molmomas
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: molmomas »

KRobert pisze:
atlanticos pisze:edka widzę tak... i dlatego jak napisałem wcześniej S będę szukał w okolicach 3540 na reteście TL wybitej wczoraj...
Chyba że wyjdziemy z dużą dynamiką dołem to pewnie też się podepnę żeby popłynąć z grubasami... L się na obecną chwilę boję łapać nawet na skalpa bo nie wiadomo kiedy urwie :)

a dlaczego taki scenariusz?? bo fałszywe wybicie górą z kanału byłoby wg mnie niezłą zmyłką, a TL skutecznie powinna wtedy ostudzić byczki...ale zobaczymy... na razie czekamy

faktycznie miota się dziś ten edek i nie ma jasnego kierunku spadkowego jak to miało miejsce wczoraj. może to wszystko przez godz 11.00 i wystąpienie

myślicie ze Dragi będzie wplywal na osłabienie euro? już wcześniej cos sygnalizowal...

tylko że do tego czasu najlepiej by było skądś spaść... :mrgreen:
Money flow.
"pips to the people"

Awatar użytkownika
Głupol
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Głupol »

KRobert pisze:

Boje się tylko ,że Dragi musiałby wymeslec cos naprawde extra , bo to jego " STOPY BEDĄ UTRZYMANE NA DOTYCHCZASOWYM POZIOMIE LUB NIŻSZYM TAK DLUGO JAK TRZEBA JUŻ NIE DZIALA "

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

a ja sądzę że akurat dzisiejsze wystąpienie Draghiego zbyt mocno demonizujecie... a z dużej chmury...sami wiecie... :)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Kiwi dolna banda do testu na ! h jesli przejda to ten scenejro widze a jesli nie to mozna myslec o L znowu :) i cel nastepny by byl 8340 jesli nie wybija tej beres flagi a odbija od dolnej bandy

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

A ja tak obserwuje kiwi, mam nieodparte wrazenie, że to mimo wszystko narazie pachnie L
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Zablokowany