to ktoś tu chwile temu na Ciebie czekałmolmomas pisze:chodziło mi o poziom 1.355o
![]()

to ktoś tu chwile temu na Ciebie czekałmolmomas pisze:chodziło mi o poziom 1.355o
![]()
kierunek jak najbardziej zgodny z moimi przewidywaniami z małym wyjątkiem... świeca z następnego tygodnia będzie wyglądała podobnie do tej z poprzedniego co nie zaneguje tego scenariusza a wręcz go potwierdzi... strefę którą podałem wcześniej uważam że na obecnym etapie wybronimy, ale jak napisałem to moja opiniaCiapul pisze:w miare zbliżania się RBA sytuacja będzie przyśpieszać... poza tym spójrz na W1 - ewidentnie prospadkowa świeca sugerująca zmianę kierunku, kolejna póki co to potwierdzająca - moim zdaniem trzy następne świece i jesteśmy na 0,89atlanticos pisze:to możesz trochę poczekać
atlanticos pisze:edka widzę tak... i dlatego jak napisałem wcześniej S będę szukał w okolicach 3540 na reteście TL wybitej wczoraj...
Chyba że wyjdziemy z dużą dynamiką dołem to pewnie też się podepnę żeby popłynąć z grubasami... L się na obecną chwilę boję łapać nawet na skalpa bo nie wiadomo kiedy urwie
a dlaczego taki scenariusz?? bo fałszywe wybicie górą z kanału byłoby wg mnie niezłą zmyłką, a TL skutecznie powinna wtedy ostudzić byczki...ale zobaczymy... na razie czekamy
http://comparic.pl/listings/przygotujci ... 0-westpac/Ciapul pisze:długoterminowo retest tegorocznych minimów dzięki umocnieniu dolara i spodziewanym działaniom RBAKusus pisze:A jak widzisz kangura?;) dlugoterminowo
tylko że do tego czasu najlepiej by było skądś spaść...KRobert pisze:atlanticos pisze:edka widzę tak... i dlatego jak napisałem wcześniej S będę szukał w okolicach 3540 na reteście TL wybitej wczoraj...
Chyba że wyjdziemy z dużą dynamiką dołem to pewnie też się podepnę żeby popłynąć z grubasami... L się na obecną chwilę boję łapać nawet na skalpa bo nie wiadomo kiedy urwie
a dlaczego taki scenariusz?? bo fałszywe wybicie górą z kanału byłoby wg mnie niezłą zmyłką, a TL skutecznie powinna wtedy ostudzić byczki...ale zobaczymy... na razie czekamy
faktycznie miota się dziś ten edek i nie ma jasnego kierunku spadkowego jak to miało miejsce wczoraj. może to wszystko przez godz 11.00 i wystąpienie
myślicie ze Dragi będzie wplywal na osłabienie euro? już wcześniej cos sygnalizowal...
trzymam kciuki za Twoja koncepcje!
Boje się tylko ,że Dragi musiałby wymeslec cos naprawde extra , bo to jego " STOPY BEDĄ UTRZYMANE NA DOTYCHCZASOWYM POZIOMIE LUB NIŻSZYM TAK DLUGO JAK TRZEBA JUŻ NIE DZIALA "KRobert pisze:atlanticos pisze:edka widzę tak... i dlatego jak napisałem wcześniej S będę szukał w okolicach 3540 na reteście TL wybitej wczoraj...
faktycznie miota się dziś ten edek i nie ma jasnego kierunku spadkowego jak to miało miejsce wczoraj. może to wszystko przez godz 11.00 i wystąpienie
myślicie ze Dragi będzie wplywal na osłabienie euro? już wcześniej cos sygnalizowal...
trzymam kciuki za Twoja koncepcje!