DayTrading: Środa 25.09.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 26 wrz 2013, 00:00

Wzrost
17
40%
Bez zmian
5
12%
Spadek
21
49%

Liczba głosów: 43

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 25.09.2013

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

śmiech .. polska jest w unii i co z tego wynika? jest kolonią w europie i polem wspólnych interesów niemieckich i rosyjskich :569: polska to nędzny kraj który nie powinien się był pojawić na mapie świata polacy niczym nie różnią się od cyganów
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2013, 23:11 przez roberttheus, łącznie zmieniany 1 raz.
windsurfing na falach trendu

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

roberttheus pisze:
śmiech .. polska jest w unii i co z tego wynika? jest kolonią w europie i polem wspólnych interesów niemieckich i rosyjskich :569:
zobaczymy teraz po kryzysie jak będą wyglądały relacje pomiędzy krajami Unii

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

roberttheus pisze:kurde na smartfonie to nie dla mnie dobre analizy robi się na bardzo dużym ekranie o dobrej rozdziałce jak dla mnie i wtedy nie potrzeba mi 4 monitorów:-) na laptopie to już dyskomfort full hd i 50 cali byłoby ok
do kresek tylko tradingview.com :)

a na mt4 pod androidem siedze dlate3go, ze w robocie nie mam dostepu do kompa z mt4 :) poza tym, juz sie przyzwyczailem :)... i fakt, na tel. tylko otwieram, zamykam i modyfgikuje... a że duże też jeżdze, to jak cos mam juz otwarte, to wole to sobie kontrolowac via phone :)... tym bardziej, ze net to juz wszedzie niemal jest ;)
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

pr7emo pisze:
czytałem, zastanawiam się czy Ukraina jest przygotowana do tego że zabraknie funduszy, skoro zdecydowali się na alians z Unią
wydawać by się mogło że tak, no więc będą się zadłużać w Europie?
http://stojeipatrze.blogspot.com/2013/0 ... uctwa.html

Slowenia tez ;)

spokojnie w odpowiednim momencie wyjda trupy z szafy :))))) ale juz koledzy beda na odpowiednich pozycjach :)

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

robertus, jakie jest Twoje MM, tzn, jaki % konta to ta twoja pozycja, bo ja czesto gram ze 10 pipsów to 0.5% konta. Uważaj bo moje 10 pipsów, to twoje 100
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nowy123 pisze:
pr7emo pisze:
czytałem, zastanawiam się czy Ukraina jest przygotowana do tego że zabraknie funduszy, skoro zdecydowali się na alians z Unią
wydawać by się mogło że tak, no więc będą się zadłużać w Europie?
http://stojeipatrze.blogspot.com/2013/0 ... uctwa.html

Slowenia tez ;)

spokojnie w odpowiednim momencie wyjda trupy z szafy :))))) ale juz koledzy beda na odpowiednich pozycjach :)
no nieee, przez Ukraine kryzys w strefie euro hahahahah

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

co do Polski, jak bym mili jakąś technologie, a co za tym idzie pordukcję, to nie był by taki zły karaj, i bym mogli nawet przy złotym zostać. a Taki ZSRR, całą technologie w pizdu...i nie mamy nic, zadnych fabryk dużych, montowni, kiedyś byliśmy potegą motocyklową, stoczniową, a treaz jakie marne fabryczki w tychach, i pod Toruniem jak murzyny skladamy telewizory za marne grosze
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

narazie trupy nie wypadają sytuacja wygląda spokojnie dzięki syrii nikt nie mówi o długach krajów peryferyjnych w niemczech merkel wygrywa z kretesem ale prawdopodobnie będzie rządzić ze zwolennikami wysokich socjali i życia na kredyt co nie wróży dobrze

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

BOCZEK pisze:co do Polski, jak bym mili jakąś technologie, a co za tym idzie pordukcję, to nie był by taki zły karaj, i bym mogli nawet przy złotym zostać. a Taki ZSRR, całą technologie w pizdu...i nie mamy nic, zadnych fabryk dużych, montowni, kiedyś byliśmy potegą motocyklową, stoczniową, a treaz jakie marne fabryczki w tychach, i pod Toruniem jak murzyny skladamy telewizory za marne grosze
ja pracowałem na montażu we fiacie ;) co do tego czy jest jak w Oświęcimiu w nieszczęsnych latach to chyba za mało powiedziane :x

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

BOCZEK pisze:robertus, jakie jest Twoje MM, tzn, jaki % konta to ta twoja pozycja, bo ja czesto gram ze 10 pipsów to 0.5% konta. Uważaj bo moje 10 pipsów, to twoje 100
w sumie staram się by margin level nie schodził poniżej 1000% przy wszystkich otwartych pozycjach. weryfikacja, modyfikacja trejdów raz dziennie co 24ha na co przeznaczam max 0,5ha spokojny trading zgodny z moim usposobieniem bez paniki jak nie idzie po mojej myśli hedge z którego częściej wychodzę na plus niż rzadziej
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2013, 23:25 przez roberttheus, łącznie zmieniany 2 razy.

Zablokowany