DayTrading: Środa 25.09.2013
Re: DayTrading: Środa 25.09.2013
na Kablu takie cos jak dadza lepsze dane o PKB HT
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tak czy inaczej decyzja o el byla dobra. oczywiscie ze moze cos pier..lnąć bo forex itd itp, przegladajac siweczki z d1 tez nie wyglada zle, wezmy 5 wstecz wlacznie z dzisiejsza: laga up(19.09.2013r), 3 male swiece d1 probuja korekcic ale nie maja tego pierd...cia, i dzisiajsza doji zapowiadajaca konsole lub odwrocenie(pewnie konsole).BOCZEK pisze:patrz, w kółku 3 swieczki, pierwsza, powinna determinować wzrosty, następnie za nią coś ala doji, czyli nie pewność, ale po doji swieczka wróżąca spadki... to mnie mocno intryguje, tak się zgadzam ze trend wzrostowy, do tego dochodzą dziejsze d1 która mam nadzieje zamknie się wyżej niż wczorajsza, inaczej możemy sie pobując w dółNowy500 pisze:... cos wyszkicuje w miare nie naciaganego...
-- Dodano: śr 25-09-2013, 21:24 --
a jak to pyknie to cel 132,35
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
a na EDKU hmm ja kwszyscy widze 13700 z nawet goldmany
to czekac jak sie znowu odbije to na UE
drogie EURO
i zaczna sie glosy z Francji czy innych krajow 
to czekac jak sie znowu odbije to na UE

nagle EJ się otworzył 7 pipek wyżej na m1,
po 10 minutach to samo kabel robi
coś się kreci
-- Dodano: śr 25-09-2013, 21:34 --
moze i decyzja o L była dobra, ale sam spsób jej podjęcia (u mnie) pozostawia trochę do życzenia
coś się kreci
moze i decyzja o L była dobra, ale sam spsób jej podjęcia (u mnie) pozostawia trochę do życzenia

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
europa z chinami handluje chyba z tylko w euro, więc kurs edka może trochę niedokładnie odwzorować relację walutowąNowy123 pisze:a na EDKU hmm ja kwszyscy widze 13700 z nawet goldmany
to czekac jak sie znowu odbije to na UEdrogie EURO
dolar słabnie dlatego edziu tak wysoko
nawet jak be wywaliloby mnie to i tak trejd uznam jako dobry bo zgodny ze strategia, a tak jak mowisz ze u Ciebie wejscie nie spelnilo wymagan systemu to faktycznie bryndza.BOCZEK pisze:nagle EJ się otworzył 7 pipek wyżej na m1,
coś się kreci
bryndza, bo wpierw się władowałem w L na ropie, straciłem dobre 90 pipek, i tak się czaiłem na L u tym EJ, ale chciałem kupić trochę powyżej szczytu, klikłem za cwześnie, do tego doszła chęć odrobienia tego co straciłęm na ropie, wiec się zapakowałem 5razy wiecej niż zwykle, i teraz tak siem bujam.
dobrze ze ropa się już odrobiła
najgorszy trejd od poczatku po urlopie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
tu bardziej chodzi o towarek wyslany do USA :)i bilansepr7emo pisze:europa z chinami handluje chyba z tylko w euro, więc kurs edka może trochę niedokładnie odwzorować relację walutowąNowy123 pisze:a na EDKU hmm ja kwszyscy widze 13700 z nawet goldmany
to czekac jak sie znowu odbije to na UEdrogie EURO
dolar słabnie dlatego edziu tak wysoko
na ropie moze byc ciekawie teraz jest na 102 i moze sie dziac po odbiciu badz przebiciu, jak wyjdzie dolem z konsoli to srogo s zarobia, ale ropa to taka łajdaczka, najpierw daje zarobic a pozniej zabija konsolaBOCZEK pisze:bryndza, bo wpierw się władowałem w L na ropie, straciłem dobre 90 pipek, i tak się czaiłem na L u tym EJ, ale chciałem kupić trochę powyżej szczytu, klikłem za cwześnie, do tego doszła chęć odrobienia tego co straciłęm na ropie, wiec się zapakowałem 5razy wiecej niż zwykle, i teraz tak siem bujam.
- roberttheus
- Maniak
edek jest poniekąd skorelowany z giełdami .. fed nic nie zmienia nadal pompuje indeksy więc euro też będzie się wzmacniać kiedyś ta bańka pęknie ale pewnie na poziomach 1.48-1.50 na edku
windsurfing na falach trendu