krakacz...Nowy123 pisze:
wykrakalem![]()
![]()
stalo sie

jeszcze w mam go w zasięgu, jak zejdzie ponizej 98.469 to tne strate...

krakacz...Nowy123 pisze:
wykrakalem![]()
![]()
stalo sie
podobno już ponad 50% długu greckiego jest w rękach innych krajów... umorzą im, tak w przyszłym roku, jak pył i kurz po wyborze Agneli opadnie, troche na nią dojczlandy poklną wtedy, ale pojdzie dług w niepamiec.... wszyscy wiedzą że oni nie są wstanie tego spłacic... sory, są w stanie o ile znajdą ocean ropy pod spodempr7emo pisze:teraz mówią o przyszłych wzrostach, a potem użyją tego w marketingu mówiąc klientom "a nie mówiłem"
27% bezrobocia w Grecji, już nie ma z czego zjeżdżać ta koniunktura recovery
ja widzę inne zagrożenie, nieudolne zarządzanie może doprowadzić do licznych przeszkód i utrudnień w gospodarce kraju
kompletny brak intuicji planowania średnioterminowego może znacznie zmniejszyć zapęd do wzrostu
ja pierd*** obiecałem sobie że nie będę krytykował
procesy inicjujące mogą stanowić negatywny wzorzec w drodze do rozpoczęcia działalności
np. znalezienie właściwego księgowego od podatków w dyscyplinie innowacyjnej, a ten sam nakład środków na pozycjonowanie marketingowe
pr7emo pisze:teraz mówią o przyszłych wzrostach, a potem użyją tego w marketingu mówiąc klientom "a nie mówiłem"
27% bezrobocia w Grecji, już nie ma z czego zjeżdżać ta koniunktura recovery
ja widzę inne zagrożenie, nieudolne zarządzanie może doprowadzić do licznych przeszkód i utrudnień w gospodarce kraju
kompletny brak intuicji planowania średnioterminowego może znacznie zmniejszyć zapęd do wzrostu
ja pierd*** obiecałem sobie że nie będę krytykował
procesy inicjujące działalność mogą stanowić negatywny wzorzec w drodze do rozpoczęcia działalności i kontynuacji
np. znalezienie właściwego księgowego od podatków w dyscyplinie innowacyjnej, a ten sam nakład środków na pozycjonowanie marketingowe
zeby pozjadane na JPYpr7emo pisze:nie spłaca tego raczej, upierdo***lą ich na wiele lat
może nadrobią turystyką
-- Dodano: śr 25-09-2013, 19:44 --
Nowy miałeś racje z tą korelacją