DayTrading: Środa 25.09.2013
Re: DayTrading: Środa 25.09.2013
Kabel podobnie, ale troche jeszcze miejsca na wzrosty ma. Poczekam i popatrze jakie świece będą.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
uciekinier pisze:Nowy123 działa ci WBK ?
nie urwa co za...............dzwoniles do pajacy
a KIWI mi sie ladnie wybil a tu ...........szkoda ze XM jest MM jak by mial ECN waluty to bym tam sie poszedl bo maja te indeksy ktore lubie i wszytko bym mial w jednym a tak to dalej korzystam z 2 brokow grrrrr jak by Alior mial MT4 to bym ta msie przeniosl bo maja tego samego dostarczyciela CFD co na nich gram GFT tyle ze tam tez nie maja MT4
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2013, 15:31 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
ale tam na H1 masz górne cienie, które raczej nie zachęcają do wcodzenia w Lmaassk pisze:Kabel podobnie, ale troche jeszcze miejsca na wzrosty ma. Poczekam i popatrze jakie świece będą.
-- Dodano: śr 25-09-2013, 14:28 --
patrzać na ostatnie ich banery z Kevinem, mając na uwadze Margin Call raczej nie zdecydowałbym się na ich usługi....Nowy123 pisze:uciekinier pisze:Nowy123 działa ci WBK ?
-- Dodano: śr 25-09-2013, 14:31 --
eurgbp na solidnym wsparciu po wybiciu krótkoterminowej LT wzrostowego - stawiam na odbicie i retest LT a za nim pójdzie kabel
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- uciekinier
- Pasjonat
właśnie dzwoniłem i..... automaty same gadające , i nic więcej nie idzie się połączyć nawet tel.Nowy123 pisze:uciekinier pisze:Nowy123 działa ci WBK ?
Zaczynają mnie lekko denerwować.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
Moim zdaniem wrecz na odwrot. Te swiece tutqj sa strasznie zludne. Popatrz na index dolara i korelacje z edkiem.Ciapul pisze:za chwile chyba bedzie warto L eurgbp i S gbpusd odpalic
nie no L teraz nie, bardziej eSki po lepszych cenach jak by tam urosło jeszcze troche na kablu
uciekinier pisze:właśnie dzwoniłem i..... automaty same gadające , i nic więcej nie idzie się połączyć nawet tel.Nowy123 pisze:uciekinier pisze:Nowy123 działa ci WBK ?
Zaczynają mnie lekko denerwować.
byl spokoj to zaczyna sie znowu

-- Dodano: śr 25-09-2013, 15:39 --
wlaczyli dziala zobaczymy jak dlugo
- uciekinier
- Pasjonat
ja też tak miałem z WBKiem wycofałem depo i zaczeli wydzwaniać, zeszli mi z prowizji to wróciłem, ale dziś przegieli bo nawet tel. nie działały.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
A nie lepiej boś ?:-)uciekinier pisze:ja też tak miałem z WBKiem wycofałem depo i zaczeli wydzwaniać, zeszli mi z prowizji to wróciłem, ale dziś przegieli bo nawet tel. nie działały.
nic napisze jeszcze jednego emaila zobaczymy co odpiszauciekinier pisze:ja też tak miałem z WBKiem wycofałem depo i zaczeli wydzwaniać, zeszli mi z prowizji to wróciłem, ale dziś przegieli bo nawet tel. nie działały.