jeśli nie fałszywka to okolice 8300 wg mnie powinien liznącNowy123 pisze:atlanticos pisze:Tomasz196407 pisze:witam, może cos o złocie napiszecie, wogóle nie mam pomysłu na nie i patrze sie jak skaka po wykresie
Gold wg mnie kurs na 1300... wystrzal po FED'zie niewiele zmienil w ogólnym kierunkiu... Wróciliśmy na retest wybitego kanału D1... Kanał zadziałał w okolicach 1370 jak opór i dalej w dół.. Ale to moja opinia
gdzie ten kiwi leci na ile TP
DayTrading: Piątek 20.09.2013
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Piątek 20.09.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Po dzisiejszym dniu na forum moze zrobic sie pusto.
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
spadło, tak jak pisałem wczesniej, ale sie na 1350 zatrzymało... może jeszcze troche w dół pojdzie, who knowsTomasz196407 pisze:witam, może cos o złocie napiszecie, wogóle nie mam pomysłu na nie i patrze sie jak skaka po wykresie
-- Dodano: 20 wrz 2013, 14:15 --
ale ogólnie dół na złocie : )
-- Dodano: 20 wrz 2013, 14:17 --
usdpln dał dziś już 3 figury
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Jak to??trav pisze:Po dzisiejszym dniu na forum moze zrobic sie pusto.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
uj przebil opor 99.600
kierunek 100 ? 
Jutro też jest dzień.
- atlanticos
- Maniak

pisałem wczoraj że ciekawe mogą byc świeczki tygodniowe... kangur i kiwi sa niezłe ale jak dla mnie rekordzistą jest na obecnym etapie świeczki tygodniowej usdcad, eurpln i usdpln.... masakra 
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
podobno Bulard chlapnął ,że ograniczanie jest sprawą jak najbardziej otwarta i mozliw ,że zacznie sie już od pazdziernika ..... podaje za cnbc i jest ruch w dół
atlanticos pisze:Nowy123 pisze:[quote="atlanticosquote="Tomasz196407"]witam, może cos o złocie napiszecie, wogóle nie mam pomysłu na nie i patrze sie jak skaka po wykresie
Gold wg mnie kurs na 1300... wystrzal po FED'zie niewiele zmienil w ogólnym kierunkiu... Wróciliśmy na retest wybitego kanału D1... Kanał zadziałał w okolicach 1370 jak opór i dalej w dół.. Ale to moja opinia
gdzie ten kiwi leci na ile TP[/quote]
jeśli nie fałszywka to okolice 8300 wg mnie powinien liznąc
hmmm
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
plotki, głupie gadanie.Głupol pisze:podobno Bulard chlapnął ,że ograniczanie jest sprawą jak najbardziej otwarta i mozliwe ,że zacznie sie już od pazdziernika ..... podaje za cnbc i jest ruch w dół
przeczytaj to , to są słowa benka, to co on sam mówił, z relacji na żywo, takie gadanie, można sobie w bajki wsadzić. czysta spekulacja jak dla Mnie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
tez ladnie idzie 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.