Tylko ten ostatni wytrzal o 20 pipek do gory cos mnie niepokoiatlanticos pisze:na to czekam i jestem podobnego zdaniaKusus pisze: Mysle ze jak sie trwale przebijemy przez ten poziom to jazda w dol.
DayTrading: Piątek 20.09.2013
Re: DayTrading: Piątek 20.09.2013
wytrzał o 20 pipek, czyli ruch o 9 rano, podobnie jen, traderzy czekają, bo nie wiadomo skąd jaki nius dziś napłynie, nie ma przewidywań, ani nic... pamiętam, rok temu na tych wiedzmach straciłem sporą cześć konta... i tak dziś pas 
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak

mnie ten wystrzal nie martwi... wejde dopiero po przybiciu linii szyi wiec na razie moga bujac po 20 pipsow... jak napisales wycinka - musi byc przed zjazdemKusus pisze:Tylko ten ostatni wytrzal o 20 pipek do gory cos mnie niepokoiatlanticos pisze:na to czekam i jestem podobnego zdaniaKusus pisze: Mysle ze jak sie trwale przebijemy przez ten poziom to jazda w dol.no nic... poczekamy zobaczymy
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
kontrakty na ropę spadają, może warto wejśc w S na BRENT
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak

edka z perspektywy H4 widziałbym tak - na czerwonej TL decyzja czy to tylko korekta czy grubszy szpadel w dół jak to niektórzy mówią
narazie bez pozycji na edku wiec wydaje mi się że spojrzenie mam na niego obiektywne... ale to tylko FOREX
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bloomberg do Bullarda : To mamy problem ze słuchaniem FEDu czy to Wy macie problem z komunikacją?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- atlanticos
- Maniak

dobreCiapul pisze:Bloomberg do Bullarda : To mamy problem ze słuchaniem FEDu czy to Wy macie problem z komunikacją?
żabka, gdzie jest żubr 
na m5 widać ze czekają na te wygaśniecie
na m5 widać ze czekają na te wygaśniecie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak myślę!
Tak myślę!
mnie ten wystrzal nie martwi... wejde dopiero po przybiciu linii szyi wiec na razie moga bujac po 20 pipsow... jak napisales wycinka - musi byc przed zjazdem[/quote]atlanticos pisze:Tylko ten ostatni wytrzal o 20 pipek do gory cos mnie niepokoiKusus pisze:na to czekam i jestem podobnego zdaniaatlantico pisze: Mysle ze jak sie trwale przebijemy przez ten poziom to jazda w dol.no nic... poczekamy zobaczymy
ja tez na S i czekam