Tylko ten ostatni wytrzal o 20 pipek do gory cos mnie niepokoiatlanticos pisze:na to czekam i jestem podobnego zdaniaKusus pisze: Mysle ze jak sie trwale przebijemy przez ten poziom to jazda w dol.

Tylko ten ostatni wytrzal o 20 pipek do gory cos mnie niepokoiatlanticos pisze:na to czekam i jestem podobnego zdaniaKusus pisze: Mysle ze jak sie trwale przebijemy przez ten poziom to jazda w dol.
mnie ten wystrzal nie martwi... wejde dopiero po przybiciu linii szyi wiec na razie moga bujac po 20 pipsow... jak napisales wycinka - musi byc przed zjazdemKusus pisze:Tylko ten ostatni wytrzal o 20 pipek do gory cos mnie niepokoiatlanticos pisze:na to czekam i jestem podobnego zdaniaKusus pisze: Mysle ze jak sie trwale przebijemy przez ten poziom to jazda w dol.no nic... poczekamy zobaczymy
dobreCiapul pisze:Bloomberg do Bullarda : To mamy problem ze słuchaniem FEDu czy to Wy macie problem z komunikacją?
mnie ten wystrzal nie martwi... wejde dopiero po przybiciu linii szyi wiec na razie moga bujac po 20 pipsow... jak napisales wycinka - musi byc przed zjazdem[/quote]atlanticos pisze:Tylko ten ostatni wytrzal o 20 pipek do gory cos mnie niepokoiKusus pisze:na to czekam i jestem podobnego zdaniaatlantico pisze: Mysle ze jak sie trwale przebijemy przez ten poziom to jazda w dol.no nic... poczekamy zobaczymy