DayTrading: Czwartek 19.09.2013
Re: DayTrading: Czwartek 19.09.2013
Dane piękne w USA a dolar traci... nie takiego obrotu się spodziewałem. Jak myślicie co może odwrocic trend???
Leszcze na LkachKRobert pisze:Jak myślicie co może odwrocic trend???

Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
- krzychu3_1989
- Pasjonat
o której godzinie spodziewacie się jutro największego bujania
Jutro przemawia Bulard .... czyżby jakaś poprawka , może benek zapomniał dodac ,że do 85 dla rownosci dodaja jeszcze z 15 .... rolek papieru
trav pisze:Leszcze na LkachKRobert pisze:Jak myślicie co może odwrocic trend???
Co masz na myśli? Sorki ale tutaj jestem nowy
W ogóle gdzie Waszym zdaniem leży jakaś rozsądna granica dla wzrostów na EJ?
Patrząc na forum oraz statystyki od brokerów widać, że dużo "małych" klientów ma krótkie pozycje na eur/usd.KRobert pisze:trav pisze:Leszcze na LkachKRobert pisze:Jak myślicie co może odwrocic trend???
Co masz na myśli? Sorki ale tutaj jestem nowy
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
Dlatego , że BB pozostawił jeszcze większe zdezorientowanie na rynku . Zwijka będzie zależna od danych , ale wiarygodność BB mocno ucierpiała i teraz inwestorzy nie są pewni jego wypowiedzi i obietnicGłupol pisze:....ale dobrze pisałeś " o lepkich rączkach " przeciez taka władze jaka ma w jednym slowie aż kusi , aby wykorzystać ..... zadano mu pytanie " Jak szef FED może sie tak pomylić ... na przestrzeni kilku miesiecy , co do prognoz" .... po co w czerwcu sygnalizował .... coś dokladnie innego
-- Dodano: 19 wrz 2013, 16:23 --
wiecie co mnie dziwi jako "głupola" .... pewnie dlatego ,że nie mam doświadczenia , ale czemu teraz gdzie otwarły się wrota do 1,37 baaa 1,41 jak chciałby kostecki , czemu nie ma zdecydowanego skoku na kase , czemu nie kwapia sie , praktycznie czekałem dzis na reakcje , albo kontynuacje jazdy , albo na kontrreakcje, na wczorajsza przesadzoną reakcje rynku , ... cisza przed burzą i ruszamy , czy to niezdecydowanie , ma jakaś sugestię ?przy tak wydawałoby sie .... jednoznacznej sytuacji na rynku ...
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
Na dane liczyłem, chwilowo cofka i nazat w gore, może trzeba nocy aby to się ułożyło, albo wekeendu
-- Dodano: 19 wrz 2013, 16:54 --
AUD/USD i USD/JPY tutaj zyskuje dolar a na EUR/USD traci...
-- Dodano: 19 wrz 2013, 16:54 --
AUD/USD i USD/JPY tutaj zyskuje dolar a na EUR/USD traci...
Po wyborach w Niemczech sytuacja z edkiem się unormuje.
Kto gra grubo wygrać musi.