DayTrading: Czwartek 19.09.2013
- realprofit
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Czwartek 19.09.2013
100 pipsów strzał, można było zarobic 

realprofit pisze:100 pipsów strzał, można było zarobic
gdzie ??
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
jak ladnie zawyzyli oczekiwania co do bezrobotnych hahahaha
powiedzieć wam dowcip..... hmmm mam SSSS ,ale ale to nie wszystko .... na poziomacj 1,32 i 1,33500 heheh ....kurde dałem sie podpuścić na spadki a tu dupa , tylko wytrzymałem tyle i wytrzymam jeszcze troche , szkoda kasy jaka wisi w tych esach , powiedzcie jak bardziej doswiadczeni traderzy , bo tych prognoz fachowców z cnbc już słuchac nie moge z rogalem na czele , czy łykać stratę , czy bronić sie zbierajac zabezpieczone L tak aby wychamowac ruch w złą strone i odczekac czy ten trend porwie nas wyzej na pół roku... dłużej czy jest szansa ze w niedługim czasie odreagujemy.....
Zloto juz mozna L czy jeszcze poczekac?
Mam ten sam problem czekac czy zamykac strate? Liczen na korekte na euro usd. Jak sadzicie doradzcie bardziej doswiadczeni. Bo analitycy gadali gadali a bylo odwrotnie...
Głupol Jeśli masz margin level jeszcze tak z 3000% to trzymaj i się nie zastanawiaj nad zamykaniem.
Ktoś kiedyś powiedział mądrą rzecz - "Eska powyżej 1.30 zawsze kiedyś zarobi"
Ktoś kiedyś powiedział mądrą rzecz - "Eska powyżej 1.30 zawsze kiedyś zarobi"
Grzegorz

a tak na poważnie, lepiej nie słuchaj nikogo z nas, (nawet najlepszych) tylko samego siebie, i przyjmij to jako doświadczenie.
Ponadto radzę zmienić system i już dużo wcześniej zaakceptować stratę..
Pozdrawiam
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
ja bym L teraz na edku nie brał. jutro wiedźmy, w łyk-end wybory w DE, jeszcze pewnie jakas zadyma we wloszech sie szykuje poza tym dolar wyprzedany... jak dla mnie wiecej argumentow za oslabiniem euroGłupol pisze:powiedzieć wam dowcip.....
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- realprofit
- Stały bywalec
Na Edku. Tylko 10, nie 100. Źle mi sie napisałomolmomas pisze:realprofit pisze:100 pipsów strzał, można było zarobic
gdzie ??