DayTrading: Czwartek 19.09.2013
Re: DayTrading: Czwartek 19.09.2013
nic KIWI SL na 10 pipsa zysku przestawim i czekam co USa zrobi
nie widze...poczekaj jeszcze pol godziny...loukas pisze:kabel m5/m15 orgr?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ciekawe czy edka pod dane podciągną...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- atlanticos
- Maniak
a ja mam nieodparte wrażenie że na parach z dolarem zapowiadają się bardzo ciekawe (niedźwiedzie) świece tygodniowe...
Jak przekręcą te wzrosty to wtedy dopiero wkurzą tych co poczyścili depa
ale na to jeszcze kilka dni trzeba cierpliwie poczekać. Tak wiele czytam dziś o dalszych wzrostach w różnych analizach, że cel jakim było przekręcenie rynków na wzrosty przed ewentualnymi spadkami wczoraj osiągnęli... Ciekawe ile Bernanke za to dostał
ale to bardzo luźne przemyślenia... jak pisałem czekam na świece tygodniowe i potwierdzenia poprzez wybicia TL na kiwi, edku, kangurze, kablu... wszędzie sytuacja jest podobna.
Jak przekręcą te wzrosty to wtedy dopiero wkurzą tych co poczyścili depa

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- realprofit
- Stały bywalec
Może troche tak, zawsze jakiś pretekst. Bedzie ciekawie, jak podskoczy na tyle, żeby wykosić SL shortowców.molmomas pisze:ciekawe czy edka pod dane podciągną...
A odnośnie bana. Chłop może jednym zdaniem zadecydować o grubych miliardach zysków lub strat. Na bank jest reptilianem albo ma rodzinę w Radomiu

KIWI zamkniete czekm c ozrobia USAki
zdaje się że w Rzeszowierealprofit pisze:Może troche tak, zawsze jakiś pretekst. Bedzie ciekawie, jak podskoczy na tyle, żeby wykosić SL shortowców.molmomas pisze:ciekawe czy edka pod dane podciągną...
A odnośnie bana. Chłop może jednym zdaniem zadecydować o grubych miliardach zysków lub strat. Na bank jest reptilianem albo ma rodzinę w Radomiu
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
Ja mam otwarte s-ki na kablu i edku z sl w punkcie otwarcia wiec najwyzej na 0 wyjde.
No zobaczymy.... ostatnio dane byly zawsze dobre a dolar zawsze sie oslabial

teraz może być odwrotnie bo już jesteśmy po POSIEDZENIU FED I rynek wie co dalej, przynajmniej na razie...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- atlanticos
- Maniak
tylko ostatnio zmieniali ten system liczenia i brak było danych z 2 stanów...jak je teraz dolicza to mogą być słabsze.... Kręcą jak mogąKusus pisze:

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz