DayTrading: Środa 18.09.2013
Re: DayTrading: Środa 18.09.2013
przed summersem postawiłem S na edku ... nie zamknąłem, zaryzykowałem - dzisiaj miałem odrobic straty. Ujebane 75% depo - wracam do skalpowania! z kserowanym dolarem i zadżumionym euro chuj wie co będzie. Pierwsza poważna lekcja na forexsie... mam nadzieje ze ostatnia
- roberttheus
- Maniak
daj sobie luz zły MM masz jak Ci tyle depo wyczyściło albo poprostu za małe depo mi ten cały dzisiejszy ruch zabrał 10% a w pozycji którą mam zarobię 25%zypon pisze:przed summersem postawiłem S na edku ... nie zamknąłem, zaryzykowałem - dzisiaj miałem odrobic straty. Ujebane 75% depo - wracam do skalpowania! z kserowanym dolarem i zadżumionym euro chuj wie co będzie. Pierwsza poważna lekcja na forexsie... mam nadzieje ze ostatnia
windsurfing na falach trendu
Czym się przejmujesz ?? jak dobrej lekcji na forex nie dostaniesz to znaczy że jesteś ewenement albo grasz na demo ja jak zacząłem zrobiłem 120% depo na plus po to by to wszystko umoczyć w dwa dnizypon pisze:przed summersem postawiłem S na edku ... nie zamknąłem, zaryzykowałem - dzisiaj miałem odrobic straty. Ujebane 75% depo - wracam do skalpowania! z kserowanym dolarem i zadżumionym euro chuj wie co będzie. Pierwsza poważna lekcja na forexsie... mam nadzieje ze ostatnia

Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
Ja na xm markets podwoiłem darmowe 100 euro
a dzisiaj oddałem calość
ale takie życie

a dzisiaj oddałem calość

ale takie życie

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
- atlanticos
- Maniak
ma przede wszystkim zła głowę a nie MM jak dopuszcza do straty 200 pipsow...roberttheus pisze:
daj sobie luz zły MM masz jak Ci tyle depo wyczyściło albo poprostu za małe depo mi ten cały dzisiejszy ruch zabrał 10% a w pozycji którą mam zarobię 25%
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2013, 23:56 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- roberttheus
- Maniak
ja staram się trzymać margin level w okolicach 1000% i dobrze mi to wychodzi
jakie są wasze analizy co do dolara w średnim terminie?
mnie to zawsze wkurw... te komunikaty fed zaskoczył rynek!! no i co z tego? ale co będzie dalej dobry trader przewiduje na podstawie analiz i danych a nie reaguje po tym jak już jest po ptakach
moim zdaniem awersja do ryzyka wzrośnie po komunikacie fedu co paradoksalnie powinno umocnić $$$
jakie są wasze analizy co do dolara w średnim terminie?
mnie to zawsze wkurw... te komunikaty fed zaskoczył rynek!! no i co z tego? ale co będzie dalej dobry trader przewiduje na podstawie analiz i danych a nie reaguje po tym jak już jest po ptakach
moim zdaniem awersja do ryzyka wzrośnie po komunikacie fedu co paradoksalnie powinno umocnić $$$
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2013, 23:18 przez roberttheus, łącznie zmieniany 2 razy.
windsurfing na falach trendu
to mój trzeci miesiąc na realnym koncie. Przez 2 miesiące daytreading - 81 % zyskownych pozycji (prawie 400 transakcji przez ten czas) w te dwa miesiące zrobiłem ponad 30 % depo - tylko jeden dzień był stratny .... 1,5 % początkowego depo. I kur****a mać musiałem się połakomić na duże akcje ....roberttheus pisze:daj sobie luz zły MM masz jak Ci tyle depo wyczyściło albo poprostu za małe depozypon pisze:przed summersem postawiłem S na edku ... nie zamknąłem, zaryzykowałem - dzisiaj miałem odrobic straty. Ujebane 75% depo - wracam do skalpowania! z kserowanym dolarem i zadżumionym euro chuj wie co będzie. Pierwsza poważna lekcja na forexsie... mam nadzieje ze ostatnia
wracam do klikania a nie wymyślania scenariuszy ... powoli małymi kęsami - skalpowanie