DayTrading: Środa 18.09.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 wrz 2013, 00:00

Wzrost
22
35%
Bez zmian
7
11%
Spadek
33
53%

Liczba głosów: 62

Awatar użytkownika
zypon
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Środa 18.09.2013

Nieprzeczytany post autor: zypon »

przed summersem postawiłem S na edku ... nie zamknąłem, zaryzykowałem - dzisiaj miałem odrobic straty. Ujebane 75% depo - wracam do skalpowania! z kserowanym dolarem i zadżumionym euro chuj wie co będzie. Pierwsza poważna lekcja na forexsie... mam nadzieje ze ostatnia

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

zypon pisze:przed summersem postawiłem S na edku ... nie zamknąłem, zaryzykowałem - dzisiaj miałem odrobic straty. Ujebane 75% depo - wracam do skalpowania! z kserowanym dolarem i zadżumionym euro chuj wie co będzie. Pierwsza poważna lekcja na forexsie... mam nadzieje ze ostatnia
daj sobie luz zły MM masz jak Ci tyle depo wyczyściło albo poprostu za małe depo mi ten cały dzisiejszy ruch zabrał 10% a w pozycji którą mam zarobię 25%
windsurfing na falach trendu

snikers_m
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: snikers_m »

zypon pisze:przed summersem postawiłem S na edku ... nie zamknąłem, zaryzykowałem - dzisiaj miałem odrobic straty. Ujebane 75% depo - wracam do skalpowania! z kserowanym dolarem i zadżumionym euro chuj wie co będzie. Pierwsza poważna lekcja na forexsie... mam nadzieje ze ostatnia
Czym się przejmujesz ?? jak dobrej lekcji na forex nie dostaniesz to znaczy że jesteś ewenement albo grasz na demo ja jak zacząłem zrobiłem 120% depo na plus po to by to wszystko umoczyć w dwa dni :) jak pomyśle co bym sobie za to mógł pokupować a depo wpłaciłem sowite. Tak to już jest nauczyłem się ważnej rzeczy gdy ma się dobra passe należy przerwać w odpowiednim momencie bo próby typu a jeszcze raz wejdę źle się kończą. Więc nic nie pękaj :564: sory za off top ale już po 23 wiec ważnych postów w dużej ilości nie ma :D
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...

Awatar użytkownika
jen-yy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jen-yy »

Ja na xm markets podwoiłem darmowe 100 euro :564:

a dzisiaj oddałem calość :cry:

ale takie życie :lol:
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

roberttheus pisze:
daj sobie luz zły MM masz jak Ci tyle depo wyczyściło albo poprostu za małe depo mi ten cały dzisiejszy ruch zabrał 10% a w pozycji którą mam zarobię 25%
ma przede wszystkim zła głowę a nie MM jak dopuszcza do straty 200 pipsow...
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2013, 23:56 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

ja staram się trzymać margin level w okolicach 1000% i dobrze mi to wychodzi

jakie są wasze analizy co do dolara w średnim terminie?

mnie to zawsze wkurw... te komunikaty fed zaskoczył rynek!! no i co z tego? ale co będzie dalej dobry trader przewiduje na podstawie analiz i danych a nie reaguje po tym jak już jest po ptakach

moim zdaniem awersja do ryzyka wzrośnie po komunikacie fedu co paradoksalnie powinno umocnić $$$
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2013, 23:18 przez roberttheus, łącznie zmieniany 2 razy.
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
zypon
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zypon »

roberttheus pisze:
daj sobie luz zły MM masz jak Ci tyle depo wyczyściło albo poprostu za małe depo
to mój trzeci miesiąc na realnym koncie. Przez 2 miesiące daytreading - 81 % zyskownych pozycji (prawie 400 transakcji przez ten czas) w te dwa miesiące zrobiłem ponad 30 % depo - tylko jeden dzień był stratny .... 1,5 % początkowego depo. I kur****a mać musiałem się połakomić na duże akcje ....

wracam do klikania a nie wymyślania scenariuszy ... powoli małymi kęsami - skalpowanie

Zablokowany