DayTrading: Środa 18.09.2013
Re: DayTrading: Środa 18.09.2013
do FOMC może być nic,
ropka w ciekawym miejscu, z perspktywy H4 możliwe l jak i s
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
fajny masz carakter pismaBOCZEK pisze:do FOMC może być nic,

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
na chwile obecną Cel jak by 109$ za baryłkę, ale czy zaraz się nie cofnie i nie zleci do 106,8$
-- Dodano: śr 18-09-2013, 9:42 --
mogło by sie jeszcze odbić od 108.6$
ale tam raczej jest miejsce na korekte wtedy na tej korekcie można by podkupić i sobie TP załozyć 109$
-- Dodano: śr 18-09-2013, 9:43 --
na razie jednak trzymam S z SL na poziomie 108.65
mogło by sie jeszcze odbić od 108.6$
ale tam raczej jest miejsce na korekte wtedy na tej korekcie można by podkupić i sobie TP załozyć 109$
-- Dodano: śr 18-09-2013, 9:43 --
na razie jednak trzymam S z SL na poziomie 108.65
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
inflacja w us i a na poziomie 1.5%, poniżej ekspektejszons, więc kierunek jest jeden.BOCZEK pisze:na chwile obecną Cel jak by 109$ za baryłkę, ale czy zaraz się nie cofnie i nie zleci do 106,8$
czyli jaki?
bo szczerze to nie wiem jak dane makro odziało wują na ro i pę,
na razie na M1 ropka pokonuje jak by LT wzrostową, mikro trendu godzinnego....

na razie na M1 ropka pokonuje jak by LT wzrostową, mikro trendu godzinnego....
Tak myślę!
Tak myślę!
to nie dobrze my friend, ano w tym przypadku te dane wpływają na ropę tak, jak deprecjacja dolara na inflacjęBOCZEK pisze:czyli jaki?bo szczerze to nie wiem jak dane makro odziało wują na ro i pę,

- ZielonaMgielka
- Maniak
Jesli juz grac na ropie to trzeba wiedziec ze wystarczy jeden nius odnosnie Syrii i lecimy na nowe poziomy. Mimo ze Syria nie jest duzym eksporterem to rynek i tak emocjonalnie reaguje na wiadomosci zwiazane z tym konfliktem.
Zeusie - Inflacja to zazwyczaj wzrosty na ropie ale aktualnie rynek nie zwraca wiekszej uwagi na tego typu dane.
Zeusie - Inflacja to zazwyczaj wzrosty na ropie ale aktualnie rynek nie zwraca wiekszej uwagi na tego typu dane.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2013, 10:01 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
zeuss co sadzisz o eur/usd na dzisiejszy dzien po i przed fomc:-) ?zeuss pisze:to nie dobrze my friend, ano w tym przypadku te dane wpływają na ropę tak, jak deprecjacja dolara na inflacjęBOCZEK pisze:czyli jaki?bo szczerze to nie wiem jak dane makro odziało wują na ro i pę,
poczekaj, muszę to prze anal i zować.
-- Dodano: śr 18-09-2013, 10:07 --
czyli jak ben deprecjacjuje dolca, to inflacja spada, a wraz z Nią cena baryłki, tak ?
czyli jak ben deprecjacjuje dolca, to inflacja spada, a wraz z Nią cena baryłki, tak ?
Tak myślę!
Tak myślę!
- ZielonaMgielka
- Maniak
A nie jest tak ze inflacja rosnie kiedy jest wiecej waluty na rynku?BOCZEK pisze:poczekaj, muszę to prze anal i zować.