mój najnowszy indykator CoinFlip 1.0zl również pokazał spadki
DayTrading: Środa 18.09.2013
Re: DayTrading: Środa 18.09.2013
Specjaliści astrolodzy od wróżenia z gwiazd na FFactory wywróżyli jakoś tak, że do jutra wzrosty/konsola i od jutra spadki 
- ZielonaMgielka
- Maniak

Dokladnie tak to nazywam. Jak inaczej nazwiesz zachowanie kursu ropy jak nie reakcja na informacje o Syrii?BOCZEK pisze:ropa spada od tygodnia, to nazywasz spekulacją? w zasadzie to powróciła do kanały wzrostowego z którego się wybiła jakiś zcas temuZielonaMgielka pisze: Short Oil to nic innego jak spekulacja ze konflikt nie przerodzi sie w wojne.
Polacz sobie ostatnie wydarzenia i porownaj je z kursem ropy i wolatylnascia. Ja tutaj nie spekuluje tylko pisze o zwyklych faktach.
rozumiem, staram sie złapać trend, który, niestety nie ode mnie zależy. też parę dni temu liczyłem an mega wzrosty, ale trzeba było się przezbroić
-- Dodano: śr 18-09-2013, 11:49 --
poza tym jaka wojna? usa a syria, już bardziej usa a ruskie, skoro ruskie im tam broń dostarczają syrii, to jest konflikt intersesów, a syria to tulko taka zasłona
-- Dodano: śr 18-09-2013, 11:49 --
poza tym jaka wojna? usa a syria, już bardziej usa a ruskie, skoro ruskie im tam broń dostarczają syrii, to jest konflikt intersesów, a syria to tulko taka zasłona
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- ZielonaMgielka
- Maniak

Jaki wazny cel znajduje sie za zaslona jaka jest wedlug Ciebie Syria?BOCZEK pisze: poza tym jaka wojna? usa a syria, już bardziej usa a ruskie, skoro ruskie im tam broń dostarczają syrii, to jest konflikt intersesów, a syria to tulko taka zasłona
Z jednej strony chodzi o to ze ludzi sie Tam zabija, a z drugiej ze tą broń dostarczają im Ruscy...,
może źle się wyraziłem z tą zasłona...
a jaka jest syria, nie wiem, nie byłem, nie doświadczyłem, wiem tyle co z mediów.
Inaczej.
Moim zdaniem, jeśli to prawda ze ruskie dostarczają te broń, czy pistolety czy chemie, to usa musiały powiedzieć swoje,
gdyby ruskie tam nic nie manipulowały, a syria produkowała swoją broń dla siebie, niezdolną zagrozić europie ruskom, turcji czy chiną, to była by cisza
schemat podobny do tego w egipcie, zobacz, teraz też sie zabjają, wojna domowa, zlikwidowali dyktatora, a ludzie dalej giną, europa zabepieczyła swoje interere....
może źle się wyraziłem z tą zasłona...
a jaka jest syria, nie wiem, nie byłem, nie doświadczyłem, wiem tyle co z mediów.
Inaczej.
Moim zdaniem, jeśli to prawda ze ruskie dostarczają te broń, czy pistolety czy chemie, to usa musiały powiedzieć swoje,
gdyby ruskie tam nic nie manipulowały, a syria produkowała swoją broń dla siebie, niezdolną zagrozić europie ruskom, turcji czy chiną, to była by cisza
schemat podobny do tego w egipcie, zobacz, teraz też sie zabjają, wojna domowa, zlikwidowali dyktatora, a ludzie dalej giną, europa zabepieczyła swoje interere....
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2013, 12:03 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- realprofit
- Stały bywalec

Taki sam jak Egipt, Libia itp. Po wojnie USA posadziło tam swojego zaufanego "dyktatora", ale marionetki zaczynały sie stawiać, wiec trzeba było narobic zamieszania w kraju, stworzyć i zaopatrzyc jakąś opozycję i obalic niepokornego. Widocznie Assad też zaczął się stawiac. Chodzi tylko o utrzymanie wpływów.Jaki wazny cel znajduje sie za zaslona jaka jest wedlug Ciebie Syria?
Ale to już lekki OT. Korelacja jasna - jest wojna to ropa droga, nie ma wojny to ropa nie jest droga.
taka ciekawostka.
bodajże rozliczanie ropy w syrii było (i chyba nadal jest) w dolarach, Asad chciał przejść na parytet euro i mamy niebezpiecznego dyktatora...
bodajże rozliczanie ropy w syrii było (i chyba nadal jest) w dolarach, Asad chciał przejść na parytet euro i mamy niebezpiecznego dyktatora...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
jak na razie hmm
zobaczymy co fed wymysli
Krugman specjalista - syjonista
http://stooq.pl/n/?f=788839
zobaczymy co fed wymysli
Krugman specjalista - syjonista
http://stooq.pl/n/?f=788839
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- realprofit
- Stały bywalec

Na Ujku M15 wg mojej szybkiej analizy wrócimi do 99.03 i potem w dół do wsparcia 98.63. Chociaż na EJ już powoli zwalnia ta korekta.
Ktoś sie pokusi o analize kabla na M5?
Ktoś sie pokusi o analize kabla na M5?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
abcforex
myslicie ze moze byc jakis mocnejszy ruch na swieczce 5min przed posiedzeniem fedu czyli o 19:55??