XM Group
Re: Odp: XEMarkets
Witam, mam ten sam problem wplacilem 1000 dostalem 650 bonusu.Czekam na odp. supportu
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Re: XEMarkets
Już wszystko zostało skorygowane, także proszę o sprawdzenie stanów rachunków rzeczywistych. W razie dodatkowych niejasności proszę o kontakt mailowy: piotr[at]xm.com, bądź tu na forum.
Chciałbym jeszcze przypomnieć przy okazji, że od niedawna mogą Państwo w XM prowadzić konta inwestycyjne w polskich złotówkach.
Piotr Kurszewski
Business Development Manager

Chciałbym jeszcze przypomnieć przy okazji, że od niedawna mogą Państwo w XM prowadzić konta inwestycyjne w polskich złotówkach.
Piotr Kurszewski

XM - Excellent Execution
- kaktus3000
- Gaduła
Jest jakaś możliwość przekształcenia konta $ w PLN? Tak żeby nie utracić przyznanego bonusu?XM-Polska pisze: Chciałbym jeszcze przypomnieć przy okazji, że od niedawna mogą Państwo w XM prowadzić konta inwestycyjne w polskich złotówkach.
Niestety nie można zmienić waluty istniejącego rachunku, na którym już są jakiekolwiek środki, natomiast można skorzystać z aktualnej (tylko do 22 września) promocji bonusowej, w której otrzyma się 100% wartości pierwszej wpłaty (dla osób, które nigdy wcześniej nie wpłacały środków na swój rachunek w XM).kaktus3000 pisze:Jest jakaś możliwość przekształcenia konta $ w PLN? Tak żeby nie utracić przyznanego bonusu?XM-Polska pisze: Chciałbym jeszcze przypomnieć przy okazji, że od niedawna mogą Państwo w XM prowadzić konta inwestycyjne w polskich złotówkach.
Piotr Kurszewski

XM - Excellent Execution
- kaktus3000
- Gaduła
Konto w PLN odpalone w kilka minut, wpłata na konto przez przelewy24 w kilkanaście minut, 100% bonusu przyznane. Dzięki za info o kończącej się promocjiXM-Polska pisze:Niestety nie można zmienić waluty istniejącego rachunku, na którym już są jakiekolwiek środki, natomiast można skorzystać z aktualnej (tylko do 22 września) promocji bonusowej, w której otrzyma się 100% wartości pierwszej wpłaty (dla osób, które nigdy wcześniej nie wpłacały środków na swój rachunek w XM).kaktus3000 pisze:Jest jakaś możliwość przekształcenia konta $ w PLN? Tak żeby nie utracić przyznanego bonusu?XM-Polska pisze: Chciałbym jeszcze przypomnieć przy okazji, że od niedawna mogą Państwo w XM prowadzić konta inwestycyjne w polskich złotówkach.
Piotr Kurszewski

Chyba się zdecyduję na otwarcie konta w PLN, jak widzę można zasilać konto przez Przelewy24, choć na waszej stronie nie ma waluty PLN przy Przelewy24.
A jak jest z wypłatą środków i kosztami z tym związanymi ? Jakie systemy wypłat istnieją dla PLN ?
A jak jest z wypłatą środków i kosztami z tym związanymi ? Jakie systemy wypłat istnieją dla PLN ?
jest pipnie
Przy deponowaniu środków przez Przelewy24, wypłatę można zlecić przez przelew bankowy bezpośredni (z Barclaysa) lub pośredni (przez lokalny bank ING z oddziałem w Warszawie). Przy wypłacie przelewem bankowym powyżej 200 USD (ok. 630 PLN) pokrywamy wszystkie opłaty po naszej stronie, także trzeba byłoby się dowiedzieć, jakie są ewentualne opłaty przy pobieraniu takiego przelewu.drulaka pisze:Chyba się zdecyduję na otwarcie konta w PLN, jak widzę można zasilać konto przez Przelewy24, choć na waszej stronie nie ma waluty PLN przy Przelewy24.
Piotr Kurszewski

XM - Excellent Execution
A jesli wplacę PLN przez Przelewy24 to czy wypłatę mogę zlecić przez Skrill ?
jest pipnie
Niestety na chwilę obecną zarówno wpłaty i wypłaty w PLN przez Skrill są przez nas nieobsługiwane, ale pracujemy nad tym.drulaka pisze:A jesli wplacę PLN przez Przelewy24 to czy wypłatę mogę zlecić przez Skrill ?
Piotr Kurszewski

XM - Excellent Execution
Trzymam kciuki.
Z uwagi na szybkość i koszty transferów wybiorę jednak kombinację Skrill + rachunek w EUR, w związku z czym kolejne pytanie:
Jeśli założę konto w EUR to jak w późniejszym czasie (np. po uruchomieniu Skrill w PLN) przejś na konto w PLN ?
a) na mój wniosek konto zostanie "automagicznie" przemienionw z EUR w PLN (mało prowdopodobne)
b) zamknąć konto w EUR i otworzyć nowe w PLN
c) inne
Z uwagi na szybkość i koszty transferów wybiorę jednak kombinację Skrill + rachunek w EUR, w związku z czym kolejne pytanie:
Jeśli założę konto w EUR to jak w późniejszym czasie (np. po uruchomieniu Skrill w PLN) przejś na konto w PLN ?
a) na mój wniosek konto zostanie "automagicznie" przemienionw z EUR w PLN (mało prowdopodobne)
b) zamknąć konto w EUR i otworzyć nowe w PLN
c) inne
jest pipnie