Naprawdę są takie dużeKrostosWW pisze:Miałem robić u nich konto, nawet pisałem do Raposo, ale jak zobaczyłem prowizje to oczy przetarłem ze zdumienia. Szkoda

Gdzie masz znacząco mniejsze, ja z usług brokerów najtańszych osobiście bym nie korzystał.
Poprawię kolegę, iż nie przesuwa się na punkt otwarcia pozycji tylko Break Even z uwzględnia kosztów naliczonej prowizji - odzwierciedla przesunięcie S/L-a o liczbę pipsów na wykresie.raposo pisze: Break Even - zaznaczaszustawiasz parametr:
Move Stop Loss to Break Even - przy zarobku X pips SL przestawi się na punkt otwarcia pozycji.
Akceptujesz przez Apply. Żeby zlecenia były aktywne musi być włączona platforma.
Jest to jeden z najbardziej bezpiecznych brokerów jakich znam.Głupol pisze: Mam jeszcze jedno pytanie co do wiarygodności brokera , przed tym nim wpłacę tam troszkę większą kasę , czy nie ma problemów z wyplatą ...
Ze Skrillem nie ma żadnych problemów.
NOWY CENNIK SKRILL:
https://www.skrill.com/pl/indywidualnie/oplaty/
-- 04 paź 2013, 19:16 --
Raposo możesz się odnieść do screenu?
Pozycja została otwarta, pomimo braku osiągnięcia danej ceny.
I nie nie było to w czasie ważniejszych danych - powiększenia spreadu.
Dotyczy konta DEMO, chyba mam jakieś problemy z aplikacją, ale czy aby na pewno to może to może tak dziać.
Cena na twardo jest przydzielona i może się coś źle wyświetlać ale poziom to poziom...
Miałeś podobne zgłoszenia ostatnio?