Ale to tylko moja opinia

pedro pisze:chyba się wszystko zatkalo/skonsolidowalo i czekamy na pejsatych, i ich pomysły na poziomy... a u tych śmierdzieli dopiero budziki zaczynają dzwonic...
fjuty na plusach, myslisz ze zaczna spuszczac? .... : ) wiem, ze chcialbys, ale czy zaczna? ... moze to ostatnie podrygi kaczuchy, przed przepascia? : ) a przepasc przyjdzie w srode : )Nowy123 pisze:pedro pisze:chyba się wszystko zatkalo/skonsolidowalo i czekamy na pejsatych, i ich pomysły na poziomy... a u tych śmierdzieli dopiero budziki zaczynają dzwonic...
czekam ja kzaczna spuszczac Futy na SP500 ja kwejda USaki i co nie co pociagna tez EDKa
-- Dodano: pn 16-09-2013, 12:41 --
niech zaraz ruszy kabelek mocniejprzynajmniej do polowy luki
pedro pisze:fjuty na plusach, myslisz ze zaczna spuszczac? .... : ) wiem, ze chcialbys, ale czy zaczna? ... moze to ostatnie podrygi kaczuchy, przed przepascia? : ) a przepasc przyjdzie w srode : )Nowy123 pisze:pedro pisze:chyba się wszystko zatkalo/skonsolidowalo i czekamy na pejsatych, i ich pomysły na poziomy... a u tych śmierdzieli dopiero budziki zaczynają dzwonic...
czekam ja kzaczna spuszczac Futy na SP500 ja kwejda USaki i co nie co pociagna tez EDKa
-- Dodano: pn 16-09-2013, 12:41 --
niech zaraz ruszy kabelek mocniejprzynajmniej do polowy luki
wszystko sie przygotowuje pod pier.... walniecie, wydaje mi sie... ja wiem że PLN, to egzotyka, ale usdpln, tez coś jakby za nisko wg mnie : )... fundamentow pod takie umocnienie pln'a chyba brak : )