Ale to tylko moja opinia
DayTrading: Poniedziałek 16.09.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Re: DayTrading: Poniedziałek 16.09.2013
No właśnie ale wydaje mi się że jednak podomykają luki, a później Edek UP 1,34 a Ujek Down !!!
Ale to tylko moja opinia
Ale to tylko moja opinia
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
chyba się wszystko zatkalo/skonsolidowalo i czekamy na pejsatych, i ich pomysły na poziomy... a u tych śmierdzieli dopiero budziki zaczynają dzwonic...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:chyba się wszystko zatkalo/skonsolidowalo i czekamy na pejsatych, i ich pomysły na poziomy... a u tych śmierdzieli dopiero budziki zaczynają dzwonic...
czekam ja kzaczna spuszczac Futy na SP500 ja kwejda USaki i co nie co pociagna tez EDKa
-- Dodano: pn 16-09-2013, 12:41 --
niech zaraz ruszy kabelek mocniej
fjuty na plusach, myslisz ze zaczna spuszczac? .... : ) wiem, ze chcialbys, ale czy zaczna? ... moze to ostatnie podrygi kaczuchy, przed przepascia? : ) a przepasc przyjdzie w srode : )Nowy123 pisze:pedro pisze:chyba się wszystko zatkalo/skonsolidowalo i czekamy na pejsatych, i ich pomysły na poziomy... a u tych śmierdzieli dopiero budziki zaczynają dzwonic...
czekam ja kzaczna spuszczac Futy na SP500 ja kwejda USaki i co nie co pociagna tez EDKa
niech zaraz ruszy kabelek mocniejprzynajmniej do polowy luki
wszystko sie przygotowuje pod pier.... walniecie, wydaje mi sie... ja wiem że PLN, to egzotyka, ale usdpln, tez coś jakby za nisko wg mnie : )... fundamentow pod takie umocnienie pln'a chyba brak : )
Jutro też jest dzień.
pedro pisze:fjuty na plusach, myslisz ze zaczna spuszczac? .... : ) wiem, ze chcialbys, ale czy zaczna? ... moze to ostatnie podrygi kaczuchy, przed przepascia? : ) a przepasc przyjdzie w srode : )Nowy123 pisze:pedro pisze:chyba się wszystko zatkalo/skonsolidowalo i czekamy na pejsatych, i ich pomysły na poziomy... a u tych śmierdzieli dopiero budziki zaczynają dzwonic...
niech zaraz ruszy kabelek mocniejprzynajmniej do polowy luki
wszystko sie przygotowuje pod pier.... walniecie, wydaje mi sie... ja wiem że PLN, to egzotyka, ale usdpln, tez coś jakby za nisko wg mnie : )... fundamentow pod takie umocnienie pln'a chyba brak : )
kiedys pisalem ze jestem ciekwy co USA wymysli by zbic rentownosc obligacji ktore juz byly przy 3 % a boja sie pekniecie banki jak...i poszedl nowy temat pana S
kablek ladnie 15900 po prosze
-- Dodano: pn 16-09-2013, 12:58 --
jeszcze limi dlugi miesac czasu sprawa nie dlug zapewne znowu wyjdzie na wokandę
-- Dodano: pn 16-09-2013, 13:20 --
szczerze patrzac na marionetke BERNAKIEGO i ja kdba o interesy kolegow to jeszcze bym sie nie zdziwil gdy nic nowego nie powie
Coraz bardziej gorąco w temacie FED
DM BOŚ - Biznes
16 Wrz 2013, 11:15
Jeszcze w piątek rano spekulowano, kiedy Biały Dom zatwierdzi kandydaturę Larry’ego Summersa na stanowisko szefa FED. 72 godziny później sytuacja wygląda zupełnie inaczej – Summers podjął decyzję o rezygnacji z wyścigu w związku z narastającymi politycznymi kontrowersjami wokół jego osoby. W efekcie niemal pewnym kandydatem wydaje się być gołębia Janet Yellen,
http://stooq.pl/n/?f=787928
ta Janet to faktycznie gołębica, ona zdubluje QE 
Jutro też jest dzień.
http://stooq.pl/n/?f=787997
Nowy Jork (PAP/Bloomberg) - We wtorek rozpoczyna się dwudniowe posiedzenie amerykańskiej Rezerwy Federalnej. W środę inwestorzy poznają decyzję bankowców z Fed.
Zgodnie z powszechnymi oczekiwaniami amerykański bank centralny ograniczy skalę skupu aktywów.
Analitycy oceniają, że Fed zmniejszy skup obligacji o 10 mld USD miesięcznie z 85 mld USD.
Nowy Jork (PAP/Bloomberg) - We wtorek rozpoczyna się dwudniowe posiedzenie amerykańskiej Rezerwy Federalnej. W środę inwestorzy poznają decyzję bankowców z Fed.
Zgodnie z powszechnymi oczekiwaniami amerykański bank centralny ograniczy skalę skupu aktywów.
Analitycy oceniają, że Fed zmniejszy skup obligacji o 10 mld USD miesięcznie z 85 mld USD.
dobra zamykam KAbla bo USRAKi zapewne beda oslabiac jeszcze USD zanim ruszy korekta
a SP500 jeszcze troche pokreca
-- Dodano: pn 16-09-2013, 14:25 --
decyzja byla słuszna
-- Dodano: pn 16-09-2013, 14:44 --
http://stooq.pl/n/?f=788038
tak w sam raz na odwrot
a SP500 jeszcze troche pokreca
-- Dodano: pn 16-09-2013, 14:25 --
decyzja byla słuszna
-- Dodano: pn 16-09-2013, 14:44 --
http://stooq.pl/n/?f=788038
tak w sam raz na odwrot
no to za chwile rabnie 1,34 bo widac, ze skupowac dolca nikt nie zamierza
-- Dodano: pn 16-09-2013, 14:57 --
stopy skosnym juz wycieli co shorcili od gornej luki
-- Dodano: pn 16-09-2013, 14:57 --
stopy skosnym juz wycieli co shorcili od gornej luki
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek