Opinia na temat szkoleniowca (Marek Marcinowski)

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Re: Opinia na temat szkoleniowca (Marek Marcinowski)

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

To może ja się odezwę.

Na Comparic.pl żadnych szkoleń z zakresu Ichimoku prowadzonych przeze mnie nie przewiduję.
Wszystko jest za darmo, a ma tylko zachęcać do odwiedzin na portalu.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Szczególnie intrygująca jest notka "cennik netto" z naciskiem na "netto".
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Jestemii
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Jestemii »

A czy historia bloga nie jest dla Ciebie wystarczająco dobrym PR aby zdecydować sie na szkolenie? Zmienił sie styl prowadzenia bloga od dawania cynku na długotrwałe ruchy bez żadnego ryzyka naPR naganiajacy na szkolenia, ale na podstawie historii wpisów myśle ze warto udać sie na szkolenie. O ile wiem to przed ichimoku musisz zrobić jeszcze jedno szkolenie. Kilkuletnia historia to statment. Fakt podróże, cynki od absolwentów to PR, ale wcześniej sygnały z bloga były maszyna do zarabiania.

Awatar użytkownika
krzysiek1960
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: krzysiek1960 »

Historia bloga jest dla mnie informacją, że mam do czynienia z osobą, która niewątpliwie zna się na rynku i potrafi odnajdywać ciekawe miejsca na grę (np. na sp500) i wielokrotnie miała rację. Ale zarabianie na rynkach finansowych nie ma nic wspólnego z posiadaniem racji. Rezultaty tradingu są zbiorem brutalnych liczb prezentowanych przez statement a także danych wynikających z tych liczb (jak np. wartość oczekiwana).

Ja napisałem tylko, że chciałem uzyskać jakieś informacje ale zostałem zbyty (cenzura w komentarzach i brak odpowiedzi na maile). Dla mnie to wystarczające by dać sobie spokój i mieć wątpliwości co do umiejętności osiągania regularnych zysków przez prowadzącego szkolenia. Ciekaw jestem czy na maila "Proszę podać numer konta ponieważ chciałbym przelać kasę za najbliższe szkolenie" też bym się nie doczekał odpowiedzi.

Pozdrawiam! :)
co ja kodzę ?

bjj
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: bjj »

Witam WSZYSTKICH,

jestem byłym klientem Marka. tzn odbyłem 2 szkolenia, które uprawniaja do bycia Absolwentem na jego Liście. postaram się odpowiedzieć na wszelkie Wasze pytania dotyczace osoby prowadzącego jaki samych szkoleń, w sposób najbardziej obiektywny.

ODPOWIEDZ