Nowi brokerzy w Polsce jak grzyby po deszczu

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

Znam osobiście twórców Trader Hawka, także pewnie mogę trochę rozjaśnić sprawę, bo widzę, że robi się problem tam gdzie problemu nie ma.

Raposo, dla mnie Twoja wypowiedź była jednoznacza, ale z tego co wiem Krystian dostał kilka zapytań za co ON dostał karę, podobno nawet jego prawnik o to zapytał po przeczytaniu Twojego posta :D

Niby śmieszne, ale po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem, że jeszcze parę lat temu też bym nie zrozumiał stwierdzenia "to IB Gain Capital" tak jak należy je rozumieć. No i sporo osób najwidoczniej tego nie zrozumiało, ot cały problem :)

ps Rozumiem Raposo, ze to konkurencja, ale ja uwazam ze dobrych IB nigdy nie za wiele, szczególnie jak polecają dobrych brokerów. Bo wg mojej wiedzy bardzo dużo osób wciąż buja się u brokerów typu XTB, Admiral czy TMS. Czemu wymieniłem tego ostatniego dowiecie sie tutaj: http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=17414
Będę wklejał gdzie się da, bo wg mnie wszelką nieuczciwość należy zwalczać. ZZ nie ukrywam ze licze tu na Twoj wklad :wink:

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Yankee pisze:ps Rozumiem Raposo, ze to konkurencja, ale ja uwazam ze dobrych IB nigdy nie za wiele, szczególnie jak polecają dobrych brokerów.
OK, ale czy uważasz, że GainCapital (Forex.com) to dobry broker? Wiem, wiem. Fakty się zmieniły... :)
Przecież jeszcze raz podkreślam, że nie skomentowałem TH tylko GC. A jeśli ktoś miał co do tego wątpliwości to wystarczy zapytać zamiast straszyć :D.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Koszmarek
Stały bywalec
Stały bywalec

Re:

Nieprzeczytany post autor: Koszmarek »

Yankee pisze:Znam osobiście twórców Trader Hawka, także pewnie mogę trochę rozjaśnić sprawę, bo widzę, że robi się problem tam gdzie problemu nie ma.
Wreszcie jakiś konkret. Mógłbyś zapytać dlaczego zakończyli działalność? Dlaczego są na liście ostrzeżeń KNF?

http://forex-nawigator.biz/forum/broker ... 23882.html

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Nowi brokerzy w Polsce jak grzyby po deszczu

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Te posty były z 2011 roku...

ODPOWIEDZ