Nowi brokerzy w Polsce jak grzyby po deszczu
-
- Uczestnik
Nowi brokerzy w Polsce jak grzyby po deszczu
Szukam dzis rano analiz, komentarzy z rynku, jakichs aktualnosci, wiadomo, to czego sie szuka zeby poglebic horyzonty z rynku. Wpadla mi w rece taka stronka: traderhawk.pl. Kolejny jakich wielu pomyslalem sobie patrzac na ich strone, jedna rzecz mnie przyciagnela. XTB i FxPRO niby tez maja program lojalnosciowy ale ten u nich wydaje sie chyba najciekawszy. nie daja koszulek ani nic w tym stylu, ale konkretne rzeczy. Nawet kase widzialem =] W sumie to podchodze z zimna glowa wiadomo, ale az sie spytam co mi moga ciekawego zaoferowac
pozdr
pozdr
To IB Gain Capital. Nic więcej - to nie nowy polski broker. Nie oni jedni zwracają część prowizji jaką otrzymują.HolidayTrade pisze:Wpadla mi w rece taka stronka: traderhawk.pl.
Problem jest innego typu - broker jakiego wybrali

Fakt, ten broker ma dwie przewagi nad resztą:
1. świetna domena strony;
2. jest wymieniony w książkach Surdela, od których zaczynają początkujący.
Ma jednak jedną bardzo poważną wadę... Nie tak dawno dostał prawie 0,5 mln USD kary za kantowanie swoich klientów...

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- TraderHawk
- Uczestnik
Szanowni Użytkownicy Forum,
Firma Trader Hawk stanowczo dementuje pogłoski jakoby bylibyśmy zależni lub powiązani kapitałowo z firmą Gain Capital.
Nigdy nie płaciliśmy żadnych kar, a nasi klienci nigdy w żaden sposób nie ucierpieli na współpracy z nami.
Wzywamy również uzytkownika Raposo so sprostowania i sprecyzowania swojej wypowiedzi, tak aby użytkownicy forum nie mieli problemów z interepretacją jego słów.
W przypadku dalszych prób dyskredytowania naszej firmy podjmiemy odpowiednie kroki prawne.
Krystian Jabłoński
Właściciel Trader Hawk
Firma Trader Hawk stanowczo dementuje pogłoski jakoby bylibyśmy zależni lub powiązani kapitałowo z firmą Gain Capital.
Nigdy nie płaciliśmy żadnych kar, a nasi klienci nigdy w żaden sposób nie ucierpieli na współpracy z nami.
Wzywamy również uzytkownika Raposo so sprostowania i sprecyzowania swojej wypowiedzi, tak aby użytkownicy forum nie mieli problemów z interepretacją jego słów.
W przypadku dalszych prób dyskredytowania naszej firmy podjmiemy odpowiednie kroki prawne.
Krystian Jabłoński
Właściciel Trader Hawk
Świadome inwestowanie kluczem do sukcesu.
Przede wszystkim proponuję wyluzować...
To tylko forum internetowe gdzie użytkownicy wymieniają się opiniami.
Nigdy nie napisałem, że WY płaciliście jakiekolwiek kary więc nie wiem skąd to poddenerwowanie i grożenie sądami
. Niemal cały mój post był o brokerze - jesteście brokerem, a jednocześnie Domem Maklerskim? No więc właśnie... W dodatku nie było to oskarżenie, a stwierdzenie faktu. Przecież nie ja nakładałem na nich tę karę.
Następna sprawa, chciałem sprawdzić z jakim to brokerem jesteście związani - odnośniki na stronie do założenia nawet dema obecnie nie działają więc nie mam takiej możliwości jednak w momencie pisania postu jestem przekonany, że był to forex.com należący do Gain Capital. Stąd mój post.
Jeśli się to zmieniło wystarczy napisać. Posty na forum mają to do siebie, że same się nie uaktualniają
.

Nigdy nie napisałem, że WY płaciliście jakiekolwiek kary więc nie wiem skąd to poddenerwowanie i grożenie sądami

Następna sprawa, chciałem sprawdzić z jakim to brokerem jesteście związani - odnośniki na stronie do założenia nawet dema obecnie nie działają więc nie mam takiej możliwości jednak w momencie pisania postu jestem przekonany, że był to forex.com należący do Gain Capital. Stąd mój post.
Jeśli się to zmieniło wystarczy napisać. Posty na forum mają to do siebie, że same się nie uaktualniają

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Ciekawe... A tutaj jak byk stoi, że współpracujecie z tym brokerem: http://traderhawk.pl/o-nas/33-firma-trader-hawkTraderHawk pisze: Firma Trader Hawk stanowczo dementuje pogłoski jakoby bylibyśmy zależni lub powiązani kapitałowo z firmą Gain Capital.
Cytuję: "Posiadając własne długoletnie doświadczenie w inwestowaniu oraz odpowiednie wsparcie w postaci jednego z najlepszych brokerów na rynku jakim jest FOREX.com, staramy się jak najlepiej przekazać Państwu swoją wiedzę i zarazić chęcią inwestowania i poszerzania możliwości osiągania swoich zysków w każdy możliwy świadomy i bezpieczny sposób."
Nigdzie nie jest napisane że są Domem Maklerskim.raposo pisze: jesteście brokerem, a jednocześnie Domem Maklerskim?
Co do broka to pisze że tylko wprowadzają Dukascopy BANK.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
No właśnie nie są, a moja wypowiedź tego dotyczyła. To było retoryczne pytaniezz pisze:Nigdzie nie jest napisane że są Domem Maklerskim.
Co do broka to pisze że tylko wprowadzają Dukascopy BANK.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu