Najczęściej liczone w minutach. Odpuść sobie, tego brokera. Nie tylko są ogromne problemy z realizacją zleceń ale tez wysokim spreadem. a Ty zdaje się chcesz skalpować, to tym bardziej jest niepolecany. Admiral jak najbardziej jest ok.rebug pisze:tzn chodzi mi mniejwięcej o czas tego opóźnienia... 10 sek, 1 min. 10 min???
XTB
Tak ale gł. na EURUSD I GBPJPY metodą imransaita lekko przezemnie przerobioną, bo bardzo mi się podoba... Admirals śmierdzi mi nieprzystępnością... XTB wydaje się być bardziej przystępny i zawsze jak człowieka przytną w ch... można znaleźć szefa mieszkoającego w moim rodzinnym mieście;) A nie spotkać zastraszonych studentów w biurze Admiralsa 

Widać że nie miałeś styczności z obsługą w AM. Palnąłeś teraz głupotę, jak nie wiem.rebug pisze:Tak ale gł. na EURUSD I GBPJPY metodą imransaita lekko przezemnie przerobioną, bo bardzo mi się podoba... Admirals śmierdzi mi nieprzystępnością... XTB wydaje się być bardziej przystępny i zawsze jak człowieka przytną w ch... można znaleźć szefa mieszkoającego w moim rodzinnym mieście;) A nie spotkać zastraszonych studentów w biurze Admiralsa
to idz do xtb. a za opoznienia i rozne 'kombinacje' bedziesz mogl co najwyzej nakrzyczec przez sluchawke na praktykantow, jesli w ogole odbiora.rebug pisze:Tak ale gł. na EURUSD I GBPJPY metodą imransaita lekko przezemnie przerobioną, bo bardzo mi się podoba... Admirals śmierdzi mi nieprzystępnością... XTB wydaje się być bardziej przystępny i zawsze jak człowieka przytną w ch... można znaleźć szefa mieszkoającego w moim rodzinnym mieście;) A nie spotkać zastraszonych studentów w biurze Admiralsa
Powiedzcie mi jedno. Jakiś czas temu księgowi z XTB rąbnęli się o parę tysi i podwójnie zaksięgowali mój przelew na rachunek, czyli dostałem 2 razy tyle co wpłaciłem. I teraz pytanie, co z tym fantem zrobić, czy muszę im to zwrócić? czy to jest uregulowane jakoś prawnie?
Forex to nieskończony potencjał,jedynym ograniczeniem jesteśmy my sami.
-
- Gaduła
niezły burdel panuje w tym xtb w takim razie. Koleś juz do mnie dzwonił, ale wydaje mi sie ze nie ma podstawy prawnej która nakazywałaby mi zwrot tych środków,bynajmniej ja niczego nie znalazłem ludzie popełniaja błędy a za błędy sie płaciDzuls pisze:Hehe, jak dla mnie już Ciebie namierzyli
Zdradziłeś się w złym miejscuLicho nie śpi !!!
PS: rebug kiedy u nich byles, bo mam ochote sie wybrac do tego oslawionego biura, w ktorym niewielu bylo
Dobra wiadomość dla klientów tej platformy,wreszcie wraca trailing stop
Trailing Stop wraca - od poniedzialku 26 maja
Zawieszona kilka tygodni temu funkcjonalność Trailing Stop wraca - XTB aktywuje ten mechanizm od poniedziałku 26 maja. Prosimy o uwzględnienie tego faktu w Państwa planach inwestycyjnych.
Trailing Stop wraca - od poniedzialku 26 maja
Zawieszona kilka tygodni temu funkcjonalność Trailing Stop wraca - XTB aktywuje ten mechanizm od poniedziałku 26 maja. Prosimy o uwzględnienie tego faktu w Państwa planach inwestycyjnych.
mi kiedys z admiral dwa razy ten sam przelew wyszedl to admiral makrets prosil bank INTELIGO PKOBP o to by w ich imieniu zwrocil sie do mnie o prosbe zwrotu pieniedzy z konta.dnewsfx pisze:niezły burdel panuje w tym xtb w takim razie. Koleś juz do mnie dzwonił, ale wydaje mi sie ze nie ma podstawy prawnej która nakazywałaby mi zwrot tych środków,bynajmniej ja niczego nie znalazłem ludzie popełniaja błędy a za błędy sie płaciDzuls pisze:Hehe, jak dla mnie już Ciebie namierzyli
Zdradziłeś się w złym miejscuLicho nie śpi !!!
PS: rebug kiedy u nich byles, bo mam ochote sie wybrac do tego oslawionego biura, w ktorym niewielu bylo
Oczywiscie zgodzilem sie ale pani w banku powiedziala ze pieniadze moga przelac tylko za moja zgoda, takze nie zabiora ci jej sila.
Zreszta wazne jest tez jaka to kwota. Oni jesli sie nie zgodzisz na oddanie srodkow zglosza to prawdopodobnie na Policje i watpie by Ci to uszlo.
Poza tym jesli wyplaciles kwote wieksza niz polowe to naturalne jest, ze nie mogles wyplacic wiecej niz miales - wiec maja dowod, ze sie chycneli i kazdy sedzia nie bedzie traktowal tego jako pomylki tylko jako Twoje celowe zatrzymanie nieswoich pieniedzy.
jesli wyplaciles mniej niz polowe kasy ktora posiadasz na rachunku xtb, to nawet jesli sie nie zgodzisz to zdejma ci pozostala kwote z twojego rachunku XTB i na to samo wyjdzie.