XTB
Jestem w XTB od miesiąca i żadnych problemów nie zauważyłem. Czasami jest lekki opóźnienie w zleceniu, ale tylko jak coś się dzieje na rynku. Przeważnie śmigam na "oczekujących" więc mi to nie przeszkadza. Mówicie o kontakcie, ale jaki kontakt Was interesuje? Dostajemy platformę i sobie pipsujemy
Dobre łącze, porządny komp i można śmigać...

rebug pisze:A jak jest z zamykaniem pozycji na walutach? Czy też może zdarzyć się opuźnienie? Skalpuje więc jest to dla mnie ważne... Na xtb na GBPJPY jest spread 10 pipsów... Znacie może jakieś niższe spready na tą parę brokerów z siedzibą w Polsce... Byłbym wdzięczny...
Czy może zdążyć się opóźnienie ?? i do bardzo duuuuuże, a zwłaszcza w XTB
Spread w Admiralu na tą parę masz 7
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
Witam
Moje pierwsze pytanie tyczy sie platformy xtb.
(1)Czy balance 2 004.39 to jest kwota jaka fikcyjnie wpłaciłem do xtb +4.39 zarobku?
(2)Kwota -16.82 (w miejscu Profit)to jest moja strata w przeliczeniu na PLN?2 004.39 - 16.82 - spread???
(3)Czy 0.10 lota w przypadku jednej z par to 20 000pln po zastosowaniu dzwigni 1:100??
Moje pierwsze pytanie tyczy sie platformy xtb.
(1)Czy balance 2 004.39 to jest kwota jaka fikcyjnie wpłaciłem do xtb +4.39 zarobku?
(2)Kwota -16.82 (w miejscu Profit)to jest moja strata w przeliczeniu na PLN?2 004.39 - 16.82 - spread???
(3)Czy 0.10 lota w przypadku jednej z par to 20 000pln po zastosowaniu dzwigni 1:100??
na wszystkim sa opoznienia, wlasciwie na admiral tez sie zdarzaja, tyle ze ja odszedlem od xtb bo rozszerzali spread i zawieszali notowania i po prostu walili w ch...rebug pisze:Ale macie doświadczenie na xtb, czy syn waszej matki ojca kuzyna szwagra wam tak mówił?.. Wiem że na towary jest opóźnienie... Jeżeli to prawda to ładnie ich konsultantka w kuja mnie robi;) Rozumiem, że na Admirals można śmiało skalpować?
nie wiem co rozumiesz poprzez skalp, ale na admiral raczej tez nie wyjdzie. wybierz brokera bez MT4