DayTrading: Czwartek 12.09.2013
Re: DayTrading: Czwartek 12.09.2013
czyli przybliza sie opcja zaciesnianie w wrzesniu 

teraz pozostaje pytanie czy się załadować w S na edku czy nie ...
Bloomberg podaje, ze źródłem tak niskiego odczytu jest aktualizacja programów zbierających dane w dwóch stanach, przez co dane z owych stanów są jednorazowo bardzo niskie. Trudno wyciągać jakiekolwiek wnioski na podstawie tak mocno zaburzonych danych.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Fajnie na edku widać jak wszyscy wpakowali S na 14:30 poleciało w dół a tu lepsze dane i szybko o kurde lepsze dane lecimy w góre 

Uczę się więc nie hejtować 

Ciapul pisze:Bloomberg podaje, ze źródłem tak niskiego odczytu jest aktualizacja programów zbierających dane w dwóch stanach, przez co dane z owych stanów są jednorazowo bardzo niskie. Trudno wyciągać jakiekolwiek wnioski na podstawie tak mocno zaburzonych danych.
Jeszcze trochę i powiedzą że dane są na podstawie fusów z porannej kawy.
Jakie wnioski wtedy wyciągać

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
To po co podają dane jeśli są zaburzone?
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
- harymilloki
- Maniak
CrawBerry pisze:Fajnie na edku widać jak wszyscy wpakowali S na 14:30 poleciało w dół a tu lepsze dane i szybko o kurde lepsze dane lecimy w góre
yyyyy..... nie bardzo rozumiem twojego rozumowanie

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
to od kiedy lepsze dane to umacnianie sie dolca, o ironioo
-- Dodano: czw 12-09-2013, 14:56 --
szkoda ze brent nie przybił na trawale tego sufitu
-- Dodano: czw 12-09-2013, 14:56 --
szkoda ze brent nie przybił na trawale tego sufitu
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
- Fanatyk
witam,harymilloki pisze:Jeśli chodzi o GOLDA to nadal trzymam się tezy że kończymy falę 5 w 4 i rozpoczynamy 5
-- Dodano: czw 12-09-2013, 13:28 --
OBYM miał racjęharymilloki pisze:Jeśli chodzi o GOLDA to nadal trzymam się tezy że kończymy falę 5 w 4 i rozpoczynamy 5
czwarta fala korekcyjna nie ma postaci 5 fal samych zazwyczaj ma postać:
1. zygzak 5-3-5 ,lub kombinacje z innymi korektami rozdzielone łącznikiem X
2. płaska 3-3-5 rózne rodzaje-rozszerzona, regularna, w biegu
3. trójkąty
więc nie moze tam byc 5 fali w 4 korekcyjnej, sorki jezeli uraziłem
Albo nie masz pojecia o czym mowisz bo to co napisales to belkot albo sie pomyliles w logice i nomenklaturze zdania.CrawBerry pisze:Fajnie na edku widać jak wszyscy wpakowali S na 14:30 poleciało w dół a tu lepsze dane i szybko o kurde lepsze dane lecimy w góre
Edek - cel 1.34