DayTrading: Środa 11.09.2013
Re: DayTrading: Środa 11.09.2013
Słabszy dla polskiej waluty odczyt z deficytem powyżej oczekiwań rynku chwilowo osłabia złotego, który po danych wraca powyżej poziomu 4,23 EURPLN...
-
- Gaduła
99% osób zaczynających na Forexie wyzerowało swoje pierwsze konto, ale oczywiście Nowy123 - nie
, jak dla mnie to on i tak gra na demo.

- harymilloki
- Maniak
a żeby to raz wyzerowałomaster3333 pisze:99% osób zaczynających na Forexie wyzerowało swoje pierwsze konto, ale oczywiście Nowy123 - nie, jak dla mnie to on i tak gra na demo.

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Mnie to kilkanaście razy tylko że małe depo ale jednak aż się naumiałem he he

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
- atlanticos
- Maniak
czuję że pejsy kolejnego dnia konsoli na edku nie zniosą i wyj...ią go w którąś stronę z hukiem dziś 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Właśnie czuję, że pojadą w górę. Już podchodzą pod szczyty tyle razy aż może puścić. Jednak i tak mam na razie S.atlanticos pisze:czuję że pejsy kolejnego dnia konsoli na edku nie zniosą i wyj...ią go w którąś stronę z hukiem dziś
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
dziś ma kongres wynieść ortel nad Syrią może na to czemy bo nic innego niemaatlanticos pisze:czuję że pejsy kolejnego dnia konsoli na edku nie zniosą i wyj...ią go w którąś stronę z hukiem dziś

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

Ja obstawiam że dzisiaj się będzie jeszcze bujał w te i we wte delikatnie aż do jutra, przetrzymają go a potem poleci w mojej w dół a jak będzie to zweryfikuje jutro rynek
ewentualnie Syria może nim rozbujać tyle ze konkretnej godziny na podjęcie decyzji przez kongres o ile się nie myle nie ma

Uczę się więc nie hejtować