dobre to kazdy musi miec wyzerowane konto ockni sie, ja zanim zaczalem grac na forex troche lat spedzilem na akcjach i kontraktach terminowych i wiem z czym co sie je...to raz dwa Ci co mysla ze na Forex szybko zarobią mil wlasnie tak koncza zerowaniem depa (MALA ŁYŻECZKĄ A STALE to moja maksyma)lub nadmierne ryzku duze pozycje nie adekwatne do depo na kontraktach sie czegoś nauczylem zanim zaczalem grac na forex i poznawac ten rynek, tak Cie boli ze nie mialem wyzerowanego depo na FOREX ?? to cie pociesze na kontraktach na FW20 mialem nie raz pokazne strate i wiem co to utrata kapitalu to tak na pocieszenie ze taz sporo stracilem wchodzac na dzwignie zaczynajac od FW20 i wile to mnie nauczylo wchodzac na forex - systematycznosc strategia i zarzadzanie ryzykiemmaster3333 pisze:99% osób zaczynających na Forexie wyzerowało swoje pierwsze konto, ale oczywiście Nowy123 - nie, jak dla mnie to on i tak gra na demo.
ale niech Ci bedzie gram na DEMO

-- Dodano: śr 11-09-2013, 15:00 --
male depo czyli od iluTommy_Boss pisze:Mnie to kilkanaście razy tylko że małe depo ale jednak aż się naumiałem he he![]()
![]()