DayTrading: Środa 11.09.2013
Re: DayTrading: Środa 11.09.2013
Nowy. Uwazam ze polityka monetarna i nastroje na wyprzedaz beda w dalszym ciagu umacniacz daxa:-) - przynajmniej do posiedzenia fed. Na d1 doskonale widac korone i jej zanegowanie a nastepnie zdecydowany ruch w gory ktory jest jej rzekomym odwroceniem i sugestia zmiany formacji. Mysle ze czeka nas grubo ponad 8500 i nie zdziwilbym sie jakby dojechali do 8600 i to w tym - przyszlym tygodniu.
Ale to tylko moja opinia,
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2013, 13:04 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
USA Wnioski o kredyt hipoteczny (tydzień): -13,5% słabiutko
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
- atlanticos
- Maniak
usdcad testuje dolną bandę trójkąta na D1. Dziś i jutro warto obserwować czy wybroni ten poziom. Wydaje się że na wybicie jeszcze za wcześnie i kilkanaście dni powinniśmy jeszcze w tym trójkącie się pobujać, ale rynek to zweryfikuje 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
nerwy i psycha racja troche pogrywałem tez na kontraktach wig20 i tam nauczkę dostalem depo nie mialem wyzerowanego lecz strata byla bolesna na depo i to byla dobra szkola dla mnie przed wejsciem w swiat FOREXUKusus pisze:Ja sie wyzerowalem 2 razy zanim zaczalem zarabiac. Poczatkowa moja psycha w ogole nie pozwalala mi skutecznie grac. Gram 4 lata a od 2 dopiero nie trace lub zarabiam![]()
Kabel w konsolidacji do konca miesiaca 15820 - 15680? Jak myslicie?

odpuscilem WIG20 na jakis czas ostatnio cos tam poklepuje ale sporadycznie jak np pod OFE grajac na spadki do wspracia dojechali i teraz odreagowanie bylo spore a tak to wig 20 odpuściłem calkiem wole DAX i SP500
-- Dodano: śr 11-09-2013, 13:23 --
Kusus pisze:Nowy. Uwazam ze polityka monetarna i nastroje na wyprzedaz beda w dalszym ciagu umacniacz daxa:-) - przynajmniej do posiedzenia fed. Na d1 doskonale widac korone i jej zanegowanie a nastepnie zdecydowany ruch w gory ktory jest jej rzekomym odwroceniem i sugestia zmiany formacji. Mysle ze czeka nas grubo ponad 8500 i nie zdziwilbym sie jakby dojechali do 8600 i to w tym - przyszlym tygodniu.
spoko takie cos znalazlem
nie neguje twojej wersji lecz obstawiam HT i cofke nie przejda tego z miejsca

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Edwardem to chyba dopiero jutro Mario ruszy.Ostatnio dal zarobic,moze znowu sie uda
a pozniej dobre dane z usa i powrot na 1.30
Lub sl i przesiadka na L

Lub sl i przesiadka na L

- harymilloki
- Maniak
Czy na EDKU możliwy ORGR?
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
gbpcad czyżby wybicie z 2-letniego kanału się szykowało ?
- Tommy_Boss
- Pasjonat
O tak właśnie od kilku dni już się na to szykuję i dziś ładnie wybiło UP ale zawrócili i czekam dalej na rozwój sytuacjisteven69 pisze:gbpcad czyżby wybicie z 2-letniego kanału się szykowało ?
Jak na moje to może być ciekawie

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
- kk.dreamer
- Pasjonat
Dzień dobry panom.
Cisza przed burzą....

Drodzy Panowie Panie również trejdują...