BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

mały skalpik na eur/cad udało się dwie pozycje TP zawsze te dobre kilkanaście pipsów się przyda. siedzę jeszcze sell eur/usd już zabezpiczone ale mozolnie idą do tego TP ciekawe czy dojdą.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bfx »

Tez mam sell na eurusd. Gdzie masz TP? Ja licze na jakies 25 pipsow tylko. Wczoraj zamknelem eurjpy z piatku, 180 pips wpadlo. Mam tez usdjpy buy ale nie wiem czy zaraz nie zamkne. Poza tym padł mi laptop, chyba w tym tygodniu za duzo nie pogram.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

TP mam na 1.3223

Tak przeglądam sobie jeszcze wykresy i czasami nie mogę przeboleć takich pieknych sytuacji, ale pamiętam jak jakiś czas temu czaiłem się na longa na tej parze ale te FBO mnie jakoś nie przekonywało. Jednak widać teraz jak ładnie poszli i jak ładnie wszystko to wygląda. po prostu tak to działa :)

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

na BE mnie na Edku wywalili ale wszedłem przed chwilą ponownie TP takie samo jak wcześniej

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Witam po miesięcznej przerwie od fx. Dwa razy wbijałem się dzisiaj w S na kablu i kiszka. Jakoś nie widzę narazie szans na większą korektę ani na kablu ani na ED. Za to przegapiłem ładne zagrania na CADCHF i GBPCHF. No cóż, powoli może się rozkręci.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

ja wyszedłem z Edka coś tu śmierdzi, spadam do jutra

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pełnomocnik »

Ja zawzięcie trzymam Sy :) na edku - powinno być dobrze z tym że jakoś kiszą sie w okolicach LT
Dobrze jakby doszli do okolic 3190

pozytyw
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pozytyw »

czerwinek pisze:TP mam na 1.3223

Tak przeglądam sobie jeszcze wykresy i czasami nie mogę przeboleć takich pieknych sytuacji, ale pamiętam jak jakiś czas temu czaiłem się na longa na tej parze ale te FBO mnie jakoś nie przekonywało. Jednak widać teraz jak ładnie poszli i jak ładnie wszystko to wygląda. po prostu tak to działa :)
Próbowałem coś z tego wyciągnąć ale niestety marnie to wyszło. W zeszły wtorek wszedłem ale za szybko przestawiłem na BE. Powtórną okazję miałem w piątek. Pamiętając o wcześniejszym BE postanowiłem nie przestawiać za szybko i w sumie dobrze zrobiłem no ale niestety piątek zleciał szybko, trzeba było przed zamknięciem rynku wyjść z trejdu więc zamknąłem na jakimś lokalnym FBO na +43. W tym tygodniu szukałem miejsca do podpięcia ale nie nie wyłowiłem okazji.
Spiesz się powoli.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bfx »

Usdjpy buy. Jak zaraz nie zawruca w doł to moze byc ladne wejscie. Wczorajszy eurusd niestety SL. Byla okazja do wyjscia na BE ale sie zesralem.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

ja też siędzę w tym EDKu dzisiaj ale chyba ogólnie zrezygnuję z tej pary chodza jakby chcieli a nie mogli. No nic narazie też eskę trzymam choć już nie mam pewności co do sell, to znaczy bardziej jestem za up ale narazie powinni isć trochę sell, zobaczymy.
A na innych parach taka piękna sytuacja siedziałem wczoraj w longu ale za dużo nie ugrałem ale cały czas robią to samo i to samo i tak w kółko :)

ODPOWIEDZ