Sygnaly w MT4 - jak zwiekszyc ilosc mikrolotow

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
HanSolo1
Gaduła
Gaduła

Sygnaly w MT4 - jak zwiekszyc ilosc mikrolotow

Nieprzeczytany post autor: HanSolo1 »

Witam,

Panowie jak zwiekszyc ilosc mikrolotow z sygnalow (np. z dostawcy A Cashmaker) , bo mam w kazdej transakcji 0.01 lota a chce np 0.02
who know ?

-- Dodano: 02 maja 2013, 13:53 --

nikt nie wie?

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Re: Sygnaly w MT4 - jak zwiekszyc ilosc mikrolotow

Nieprzeczytany post autor: bbq »

HanSolo1 pisze:Witam,

Panowie jak zwiekszyc ilosc mikrolotow z sygnalow (np. z dostawcy A Cashmaker) , bo mam w kazdej transakcji 0.01 lota a chce np 0.02
who know ?

-- Dodano: 02 maja 2013, 13:53 --

nikt nie wie?

Witaj,

Nie wiem jak wygląda opcja, otrzymywania tych sygnałów ale powinno dać się to zrobić używając np kopiarki (w załączniku zestaw sender/reciever).
Wystarczy użyć opcji LotSizeMultiplier, dostępna w nadajniku jak i odbiorniku + dwa rachunki.
To jest darmowy soft, używałem i działał, ale możesz również skorzystać z kopiarki, którą oferuje Andrzej Pierz (wiadomo bezpieczeństwo kasy gwarantowane 8) ).

Pzdr.
Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Witam. a jak to z tymi sygnalami , sa jakies oplaty itp.? Mozna kilku dostawcow podlaczyc ?
Pozdro.
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
arsenio
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: arsenio »

Można wybrać tylko 1 dostawcę. Jak wybierzesz darmowego dostawcę to dodatkowych opłat chyba nie ma.
Zacząłem dzisiaj testować na demo. Zobaczę czy warto. Piszcie o swoich doświadczeniach z tymi sygnałami na MT4.

bartas1985
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: bartas1985 »

Witam.Jaki jest minimalny depozyt korzystając z takiego dostawcy?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Witaj,

Depozytu minimalnego tutaj akurat nie ma. Ile masz na koncie, to za tyle możesz grać. Wadą faktycznie jest to, że można podłączyć tylko jednego dostawcę na jeden rachunek. Opłat nie ma, o ile dostawca ich nie pobiera. Najlepszy z reala miał wczoraj cenę 25 USD za miesiąc przy prawie 600 subskrybentach - całkiem nieźle ;).

Niestety nie jest łatwo. Cała masa dostawców, ciężko znaleźć jakiegoś wartego uwagi. Trzeba zwracać uwagę na bardzo wiele rzeczy. Już parę razy myślałem, że mam lidera, który wygląda obiecująco ale po dokładnym prześledzeniu statystyk zwątpiłem w niego całkowicie.

Strzeżcie się ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

raposo pisze: Najlepszy z reala miał wczoraj cenę 25 USD za miesiąc przy prawie 600 subskrybentach - całkiem nieźle ;).
ciekawe w jakim czasie podlaczylo sie tych 600...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

bartas1985
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: bartas1985 »

Zna ktoś jakieś inne sposoby na zmianę lotów niż bbq?Rozmawiałem z babką z AM i powiedziała,że to zależy od depozytu inwestora.Czyli np. on ma 1000usd to jak chcesz mieć pozycje 0.02lota to musisz mieć 2000usd na koncie

-- Dodano: wt 03-09-2013, 14:20 --

A może macie jakiś program który będzie kopiował zlecenia podwójnie.To by rozwiązało problem.

ODPOWIEDZ