Witam,
Panowie jak zwiekszyc ilosc mikrolotow z sygnalow (np. z dostawcy A Cashmaker) , bo mam w kazdej transakcji 0.01 lota a chce np 0.02
who know ?
-- Dodano: 02 maja 2013, 13:53 --
nikt nie wie?
Sygnaly w MT4 - jak zwiekszyc ilosc mikrolotow
Re: Sygnaly w MT4 - jak zwiekszyc ilosc mikrolotow
HanSolo1 pisze:Witam,
Panowie jak zwiekszyc ilosc mikrolotow z sygnalow (np. z dostawcy A Cashmaker) , bo mam w kazdej transakcji 0.01 lota a chce np 0.02
who know ?
-- Dodano: 02 maja 2013, 13:53 --
nikt nie wie?
Witaj,
Nie wiem jak wygląda opcja, otrzymywania tych sygnałów ale powinno dać się to zrobić używając np kopiarki (w załączniku zestaw sender/reciever).
Wystarczy użyć opcji LotSizeMultiplier, dostępna w nadajniku jak i odbiorniku + dwa rachunki.
To jest darmowy soft, używałem i działał, ale możesz również skorzystać z kopiarki, którą oferuje Andrzej Pierz (wiadomo bezpieczeństwo kasy gwarantowane

Pzdr.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein
Witam. a jak to z tymi sygnalami , sa jakies oplaty itp.? Mozna kilku dostawcow podlaczyc ?
Pozdro.
Pozdro.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

Można wybrać tylko 1 dostawcę. Jak wybierzesz darmowego dostawcę to dodatkowych opłat chyba nie ma.
Zacząłem dzisiaj testować na demo. Zobaczę czy warto. Piszcie o swoich doświadczeniach z tymi sygnałami na MT4.
Zacząłem dzisiaj testować na demo. Zobaczę czy warto. Piszcie o swoich doświadczeniach z tymi sygnałami na MT4.
-
- Stały bywalec
Witam.Jaki jest minimalny depozyt korzystając z takiego dostawcy?
Witaj,
Depozytu minimalnego tutaj akurat nie ma. Ile masz na koncie, to za tyle możesz grać. Wadą faktycznie jest to, że można podłączyć tylko jednego dostawcę na jeden rachunek. Opłat nie ma, o ile dostawca ich nie pobiera. Najlepszy z reala miał wczoraj cenę 25 USD za miesiąc przy prawie 600 subskrybentach - całkiem nieźle
.
Niestety nie jest łatwo. Cała masa dostawców, ciężko znaleźć jakiegoś wartego uwagi. Trzeba zwracać uwagę na bardzo wiele rzeczy. Już parę razy myślałem, że mam lidera, który wygląda obiecująco ale po dokładnym prześledzeniu statystyk zwątpiłem w niego całkowicie.
Strzeżcie się
.
Depozytu minimalnego tutaj akurat nie ma. Ile masz na koncie, to za tyle możesz grać. Wadą faktycznie jest to, że można podłączyć tylko jednego dostawcę na jeden rachunek. Opłat nie ma, o ile dostawca ich nie pobiera. Najlepszy z reala miał wczoraj cenę 25 USD za miesiąc przy prawie 600 subskrybentach - całkiem nieźle

Niestety nie jest łatwo. Cała masa dostawców, ciężko znaleźć jakiegoś wartego uwagi. Trzeba zwracać uwagę na bardzo wiele rzeczy. Już parę razy myślałem, że mam lidera, który wygląda obiecująco ale po dokładnym prześledzeniu statystyk zwątpiłem w niego całkowicie.
Strzeżcie się

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
ciekawe w jakim czasie podlaczylo sie tych 600...raposo pisze: Najlepszy z reala miał wczoraj cenę 25 USD za miesiąc przy prawie 600 subskrybentach - całkiem nieźle.
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
-
- Stały bywalec
Zna ktoś jakieś inne sposoby na zmianę lotów niż bbq?Rozmawiałem z babką z AM i powiedziała,że to zależy od depozytu inwestora.Czyli np. on ma 1000usd to jak chcesz mieć pozycje 0.02lota to musisz mieć 2000usd na koncie
-- Dodano: wt 03-09-2013, 14:20 --
A może macie jakiś program który będzie kopiował zlecenia podwójnie.To by rozwiązało problem.
-- Dodano: wt 03-09-2013, 14:20 --
A może macie jakiś program który będzie kopiował zlecenia podwójnie.To by rozwiązało problem.