większa korekta spadków może się rozpocząc lub nawet przejście do trendu wzrostowegotrav pisze:To co spadamy na edku? Tak wynika z at. Zobaczymy
możemy kończyć falę 3 lub C
większa korekta spadków może się rozpocząc lub nawet przejście do trendu wzrostowegotrav pisze:To co spadamy na edku? Tak wynika z at. Zobaczymy
no w koncu ruszylixantiros pisze:jak na razie to od "S" na usd/jpy trzymałbym się z daleka, W1,M1,D1Nowy123 pisze:USD JPY mysle by dzis gdzies S szukac bo JApany lekka euforiai oporowo i USa z taka luka jak otworza
tak na jakas korekcineL
może piątkowe NFP coś zmieni
hej hejMarcin30 pisze:Nowy123 pisze:USD JPY mysle by dzis gdzies S szukac bo JApany lekka euforiai oporowo i USa z taka luka jak otworza
tak na jakas korekcine
NOWY - welcome back!!!
tylko, że to nie było przejechanie po stopach, tylko reakcja na wiadomość:zastapmnie pisze:no rozczarowały mnie te spadki na jenie, liczyłem na kontynuację, a tu wygląda, jakby przejechali po stopach i dalej do góry
Hm.. info z rosyjskich agencji prasowych , ciekawe czy prawdziwe i w co trafiły bo w/g ambasady Rosji w Damaszku spokój jest. Już mogła by się zacząć ta wojenka, jen i franek trochę by się umocniły.svirekk pisze:tylko, że to nie było przejechanie po stopach, tylko reakcja na wiadomość:zastapmnie pisze:no rozczarowały mnie te spadki na jenie, liczyłem na kontynuację, a tu wygląda, jakby przejechali po stopach i dalej do góry
"Russian defence ministry detects two ” ballistic objects” fired toward Eastern Mediterranean"
zastapmnie pisze:no rozczarowały mnie te spadki na jenie, liczyłem na kontynuację, a tu wygląda, jakby przejechali po stopach i dalej do góry