DayTrading: Wtorek 03.09.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 wrz 2013, 00:00

Wzrost
11
29%
Bez zmian
3
8%
Spadek
24
63%

Liczba głosów: 38

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 03.09.2013

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

trav pisze:To co spadamy na edku? Tak wynika z at. Zobaczymy
większa korekta spadków może się rozpocząc lub nawet przejście do trendu wzrostowego

możemy kończyć falę 3 lub C
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

xantiros
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: xantiros »

no to kabel pojechał po bandzie.... :D

dane dobre, ciekawe czy dziś pójdzie dalej "up", H4 zrobiło się wzrostowe, zobaczymy dziś 1,5700 ?
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

xantiros pisze:
Nowy123 pisze:USD JPY mysle by dzis gdzies S szukac bo JApany lekka euforia :) i oporowo i USa z taka luka jak otworza :)

tak na jakas korekcine
jak na razie to od "S" na usd/jpy trzymałbym się z daleka, W1,M1,D1 -> L

może piątkowe NFP coś zmieni
no w koncu ruszyli :) mocniej

-- Dodano: wt 03-09-2013, 10:55 --
Marcin30 pisze:
Nowy123 pisze:USD JPY mysle by dzis gdzies S szukac bo JApany lekka euforia :) i oporowo i USa z taka luka jak otworza :)

tak na jakas korekcine

NOWY - welcome back!!!
hej hej :564:

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

wczorajsza górna banda kanału, którą przebił edek bokiem (mowa o h1), wciąż go trzyma nad przepaścią, choć można by rzec, że się po niej leniwie ześlizguje
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

taki DIP szybki mily na U J teraz zobaczymy czy t ojuz bedzie trzymanie pod USA i dane

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

no rozczarowały mnie te spadki na jenie, liczyłem na kontynuację, a tu wygląda, jakby przejechali po stopach i dalej do góry
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

svirekk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: svirekk »

zastapmnie pisze:no rozczarowały mnie te spadki na jenie, liczyłem na kontynuację, a tu wygląda, jakby przejechali po stopach i dalej do góry
tylko, że to nie było przejechanie po stopach, tylko reakcja na wiadomość:
"Russian defence ministry detects two ” ballistic objects” fired toward Eastern Mediterranean"

Awatar użytkownika
uciekinier
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: uciekinier »

svirekk pisze:
zastapmnie pisze:no rozczarowały mnie te spadki na jenie, liczyłem na kontynuację, a tu wygląda, jakby przejechali po stopach i dalej do góry
tylko, że to nie było przejechanie po stopach, tylko reakcja na wiadomość:
"Russian defence ministry detects two ” ballistic objects” fired toward Eastern Mediterranean"
Hm.. info z rosyjskich agencji prasowych , ciekawe czy prawdziwe i w co trafiły bo w/g ambasady Rosji w Damaszku spokój jest. Już mogła by się zacząć ta wojenka, jen i franek trochę by się umocniły.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

mysle ze t onie koniec SP500 pomoze a za nim cofnie i NIKKIE licze ze ten DIP jeszcze raz nas sprowdzi troszke nizej 98 okolice

-- Dodano: wt 03-09-2013, 12:06 --

Hiszpańska propaganda sukcesu
IAR - Biznes
3 Wrz 2013, 12:05

03.09.2013 (IAR) - O 31 osób ! - o tyle spadło w sierpniu bezrobocie w Hiszpanii. Rząd przypomina, że zdarzyło się to po raz pierwszy od 13 lat i zapowiada szybkie wyjście kraju z kryzysu. Media i kometatorzy uważają, że celem składanych obietnic jest odciągnięcie uwagi społeczeństwa od skandalu byłego skarbnika rządzącej Partii Ludowej, Luisa Barcenasa.

Od 2000 roku nie zdarzyło się, aby w sierpniu ubyło berobotnych. W Hiszpanii zwiększył się też eksport, dzięki któremu w ciągu najbliższych 4 miesięcy kraj ma wyjść z recesji. „Mamy stabilny rząd i przyjmiemy ważne reformy. Za rok ogłoszę obniżenie podatków” - zapewniał przed niespełna tygodniem premier Mariano Rajoy.

Ekonomiści przypominają, że Hiszpania ma zawyżony deficyt, a nowo tworzone miejsca pracy są niskopłatne i czasowe. Komentatorzy zaś ostrzegają, że rząd składa obietnice, bo chce odciągnąć opinię publiczną od skandalu Barcenasa.

W sierpniu wyszło na jaw, że Partia Ludowa zniszczyła dokumenty mające świadczyć, że brała łapówki i prowadziła nielegalną księgowość.

Awatar użytkownika
molmomas
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: molmomas »

Rączka Rączkę myje, :568:
czyli nie tylko u nas łapówki biorą :lol:

A Kabell jakby prawe ramię "potencjalnego rgra na h4 wyrysował i jakby na spadki czekał.... :!:
Money flow.
"pips to the people"

Zablokowany