Może i pójdziemy w dalszej perspektywie ale wydaje mi się, że zanim tam trafimy to spokojnie będzie jeszcze jakieś poważne zejście. Przy decyzji Kongresu dotyczącej Syrii jen powinien się umacniać, przy ewentualnym ataku również. Wydaje mi się, że w tym momencie nawet niewielkie ograniczenie QE nie będzie w stanie wyforować tej pary zbyt szybko na 101/103.pedro pisze:harymilloki pisze:Ale w fajnych miejscach jesteśmy np. na UJKU
idziemy na 101/103...
DayTrading: Wtorek 03.09.2013
Re: DayTrading: Wtorek 03.09.2013
EUR/USD pięknie leci w dół. To cieszy 

ale kongres to najwczesniej 9 wrzesnia, czyli za tydzien... a fed pod koniec wrzesnia chybaklimson pisze:Może i pójdziemy w dalszej perspektywie ale wydaje mi się, że zanim tam trafimy to spokojnie będzie jeszcze jakieś poważne zejście. Przy decyzji Kongresu dotyczącej Syrii jen powinien się umacniać, przy ewentualnym ataku również. Wydaje mi się, że w tym momencie nawet niewielkie ograniczenie QE nie będzie w stanie wyforować tej pary zbyt szybko na 101/103.pedro pisze:harymilloki pisze:Ale w fajnych miejscach jesteśmy np. na UJKU
idziemy na 101/103...

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Tym bardziej bliżej wydaje się do zjazdu niż osiągania nowych szczytów,no chyba, że ten poziom 101/103 ma osiągnąć powiedzmy przed piątkiem w co nie wierzę, najpóźniej w piątek podejrzewam, że w oczekiwaniu na uchwałę Kongresu(bliżej ataku na Syrię) jen może się zacząć umacniać, po decyzji tym bardziej w oczekiwaniu na atakpedro pisze:
ale kongres to najwczesniej 9 wrzesnia, czyli za tydzien... a fed pod koniec wrzesnia chyba
KAngur pod S pod Te HT c ozrobili bedzie do brania
do 101 juz niedalekoklimson pisze:Tym bardziej bliżej wydaje się do zjazdu niż osiągania nowych szczytów,no chyba, że ten poziom 101/103 ma osiągnąć powiedzmy przed piątkiem w co nie wierzę, najpóźniej w piątek podejrzewam, że w oczekiwaniu na uchwałę Kongresu(bliżej ataku na Syrię) jen może się zacząć umacniać, po decyzji tym bardziej w oczekiwaniu na atakpedro pisze:
ale kongres to najwczesniej 9 wrzesnia, czyli za tydzien... a fed pod koniec wrzesnia chyba

no nie wiem, ale wydaje mi się, że wybicie górą na uj, i potrzeba słabej waluty w Japonii (export), plus BOJ, plus Nikkei, daje szanse na dalsze wzrosty.... rynki zweryfikują

Jutro też jest dzień.
słabe momentum intra na uj, możliwe iż biorą eSki, bo eLki są obarczone większym stopniem ryzyka w tej chwili (za bardzo posunięta fala)
kurde byłem w pracy i słyszałem w radiu o rakietach wobec Syrii, patrząc później na zegarek zauważyłem ruch w dół
ale nie wiem czy jest skorelowany, to by dużo mówiło o zachowaniu ceny podczas początkowych chwil interwencji
weekendowa luka dalej w grze
kurde byłem w pracy i słyszałem w radiu o rakietach wobec Syrii, patrząc później na zegarek zauważyłem ruch w dół
ale nie wiem czy jest skorelowany, to by dużo mówiło o zachowaniu ceny podczas początkowych chwil interwencji
weekendowa luka dalej w grze
jak pisalem pod USa na HT S
bo idzie zaciesnianie coraz bardziej prawdopodobne i podasz wykozystuje luke do sprzedawania akcji
bo idzie zaciesnianie coraz bardziej prawdopodobne i podasz wykozystuje luke do sprzedawania akcji

lubię takie wykresy
-- Dodano: wt 03-09-2013, 17:46 --
http://www.businessinsider.com/boehner- ... sad-2013-9
za jakiś czas kraje które będą ponosiły konsekwencje użycia broni masowego rażenia, staną się zacofane militarnie, ze względu na słabe poparcie z zewnątrz, i wszelkie kolejne próby będą zbyt ryzykowne, ponieważ będą niszczone w krótkim czasie bazy wojskowe, po prostu takie działania będą bez sensu
-- Dodano: wt 03-09-2013, 17:46 --
http://www.businessinsider.com/boehner- ... sad-2013-9
za jakiś czas kraje które będą ponosiły konsekwencje użycia broni masowego rażenia, staną się zacofane militarnie, ze względu na słabe poparcie z zewnątrz, i wszelkie kolejne próby będą zbyt ryzykowne, ponieważ będą niszczone w krótkim czasie bazy wojskowe, po prostu takie działania będą bez sensu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na Edka mam taką teorię spiskową 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.