DayTrading: Poniedziałek 02.09.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 wrz 2013, 00:00

Wzrost
14
44%
Bez zmian
3
9%
Spadek
15
47%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 02.09.2013

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

xantiros pisze:
atlanticos pisze:a może edzio jednak tak? :) interwał H4
a teraz nas mistrzu oświeć co się zmieniło od czwartku ? Bo w wykresach nie wiele, a ty prezentujesz w 100% odmienne zdanie.

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p612231
tylko głupiec nie potrafi się przestawic... trejderzy którzy chcą zarabiac zmieniają zdanie wraz z rynkiem... a co sie zmieniło? zeszliśmy poniżej 1.32... dla mnie to wystarczającvy powód... wiec nie pisz głupot że na wykresach niewiele i że rynek się od tego czasu nie ruszył bo wtedy byliśmy na 3250 a nie na 3170.... a to różnica... zerknij uważnie na piątek i zrozumiesz...

pomijam już to że nie czytasz uważnie... pytałem czy wiesz kiedy trend jest spadkowy...a jeśli na H4 nie zauważyłeś zmiany w postaci nowego dołka to znaczy że jednak nie wiesz kiedy jest trend spadkowy a kiedy wzrostowy :)
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2013, 15:21 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

ciekawe jednakowoż, że większość walut do dolara się umocniła, zwłaszcza antypody i kabel, z kolei edziu tkwi w miejscu, jakby mu kto kotwice do tyłka przyczepił

-- Dodano: pn 02-09-2013, 14:21 --

i te luki ,dawno już na tylu parach nie były niedomknięte - pułapka na niedźwiedzie, czy na byki?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

atlanticos pisze:
a może edzio jednak tak? :)

tylko głupiec nie potrafi się przestawic...
....

Żabko, a może kabelek pociągnie edka do góry??? -

xantiros
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: xantiros »

atlanticos pisze:
xantiros pisze:
atlanticos pisze:a może edzio jednak tak? :) interwał H4
a teraz nas mistrzu oświeć co się zmieniło od czwartku ? Bo w wykresach nie wiele, a ty prezentujesz w 100% odmienne zdanie.

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p612231
tylko głupiec nie potrafi się przestawic... trejderzy którzy chcą zarabiac zmieniają zdanie wraz z rynkiem... a co sie zmieniło? zeszliśmy poniżej 1.32... dla mnie to wystarczającvy powód... wiec nie pisz głupot że na wykresach niewiele i że rynek się od tego czasu nie ruszył bo wtedy byliśmy na 3250 a nie na 3170.... a to różnica... zerknij uważnie na piątek i zrozumiesz...

pomijam już to że nie czytasz uważnie... pytałem czy wiesz kiedy trend jest spadkowy...a jeśli na H4 nie zauważyłeś zmiany w postaci nowego dołka to znaczy że jednak nie wiesz kiedy jest trend spadkowy a kiedy wzrostowy :)

mistrzu w piątek już było poniżej 3170 a ty dalej "up"
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p612566

i lepiej nie pouczaj mnie :D bo wychodzi ze u ciebie na h4 trand zmienia się jak na m5, wywal tą szklaną kulkę :D

xantiros... ale ja dziś też pokazywałem UP kilka stron temu... pisałem że nieuważnie czytasz i nadal nie wiesz co to jest trend, impuls i korekta... ech
i na H4 trend zmienił ci się od rana ? ja pierdziu, ty faktycznie wróżysz.....
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2013, 15:49 przez xantiros, łącznie zmieniany 1 raz.
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Bemowo1 pisze:
atlanticos pisze:
a może edzio jednak tak? :)

tylko głupiec nie potrafi się przestawic...
....

Żabko, a może kabelek pociągnie edka do góry??? -
sam wiesz że kabel i edek to dwie różne bajki co widac było nawet dziś po skali ruchów :) :564: ... na obecną chwilę mocny opór jest na edku w przedziale 3290-3320 - osobiście uważam na obecną chwilę że na edku dokończymy spadkową 5 po czym nastąpi wielkie rozczarowanie mniejszym niż zakłada rynek ograniczeniem dodruku lub nawet brakiem takiego ograniczenia i dopiero z niższych poziomów polecimy na nowe szczyty... Jak pisałem wyżej na edku piątkowe zejście troszke namieszało... dużo niżej jest kolejne wsparcie... ale to moja subiektywna opinia...
a kabel jak pokazywałem ma przed sobą dużą falę 5 i spory zakres ruchu...

xantiros... ale ja dziś też pokazywałem UP kilka stron temu... pisałem że nieuważnie czytasz i nadal nie wiesz co to jest trend, impuls i korekta... ech
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

atlanticos pisze:
sam wiesz że kabel i edek to dwie różne bajki co widac było nawet dziś po skali ruchów :) :564: ... na obecną chwilę mocny opór jest na edku w przedziale 3290-3320 - osobiście uważam na obecną chwilę że na edku dokończymy spadkową 5 po czym nastąpi wielkie rozczarowanie mniejszym niż zakłada rynek ograniczeniem dodruku lub nawet brakiem takiego ograniczenia i dopiero z niższych poziomów polecimy na nowe szczyty... Jak pisałem wyżej na edku piątkowe zejście troszke namieszało... dużo niżej jest kolejne wsparcie... ale to moja subiektywna opinia...
a kabel jak pokazywałem ma przed sobą dużą falę 5 i spory zakres ruchu...

jeżeli na edku będzie trochę trendu bocznego i rozpocznie się ruch wzrostowy, wóczas jeszcze dołożę 3 x więcej

nie wierzę w spadki wynikające z wyjścia z klina rozszeżającego się - uwierzę jak zobaczę..... obaczymy

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Widze ze swieza krew sluvha tych co wrzucaja duzo wykresow, sa aktywni i spamuja :-)

Marny wasz los. Forex to gra losowa. Tu nie ma wygranej a zwiekszenie jej prawdopodobienstwa. Niestety to kinsoliduje z psychika zatem wizja i system jednego moze byc wrozeniem dla drugiego. Obserwuje zabe od kilku tygodni i tak jak wszyscy tutaj, czesciej jego wykresy i prognozy sa nietrafione. To ze akurat on potrafi cos z nivh wyciagnac to juz inna sprawa.

Jednakze nie polecalbym sie sugerowac jego analizami jak i nikogo kto sie tu udziela.

Pozdrawiam,

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Kusus pisze:
Forex to gra losowa.

Pozdrawiam,
dokładnie, jak ruletka, więc po pięciu transakcjach przegranych należy pięciokrotnie zwiększyć ekspozycję kolejnej transakcji - i sprawa załatwiona

maassk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maassk »

pierwsza kontrolna L na edku weszła bez większego zastanawiania. Jak spadnie niżej do 1.3170 to kolejna

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

maassk pisze:pierwsza kontrolna L na edku weszła bez większego zastanawiania. Jak spadnie niżej do 1.3170 to kolejna
Kolejny ktory pod prad jedzie bo na dailyfx napisali ze 80% ma longi i ktos wykres wrzucil.

Zamiast grac bez zastanowienia to lepiej sobie w1 wlacz. Moze zobaczysz wtedy jaki sens maja twoje longi :-)

Zablokowany