DayTrading: Poniedziałek 02.09.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.09.2013
Z tego co ja widzę to na EJ już można się bardziej doszukiwać S niż L 

Cierpliwość popłaca.
-
- Stały bywalec
jestem tego samego zdania i czekam uparcie na S. Z tym, ze zeby mozna bylo bezpiecznie pograc potrzebne jest wybicie trojkata z d1 najlepiej z jakims pozniejszym testemmatvaaa pisze:Z tego co ja widzę to na EJ już można się bardziej doszukiwać S niż L

to chłopie zabieraj się z DT, liczne analizy w większości nie trafione narobią ci tylko zamętu w głowie, jak na fx posiedzisz z rok to dopiero tutaj zaglądaj.Matt500 pisze:Witam.
To mój pierwszy post na forum.
Zabawa z Forexem dopiero niedawno dla mnie się zaczęła, chyba znalazłem do pomocy dobre forum i mam nadzieje, że ta zabawa szybko się nie skończy.
Pozdrawiam
a edzio jest w niezdecydowaniu, W1 wskazuje spadki, D1 wzrost, h4 konsolka - ja się edka dziś nie tykam

Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
Na kabelku okazja na małe s
Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim się poddasz spróbuj !
- zastapmnie
- Pasjonat
spojrzałem na geja/rzeźnika, zrobił już dzisiaj 240 pipsów do góry, dobił do rejonów, gdzie wcześniej miała wsparcia i opory, może ciutkę spadnie... ajek też ciekawie wygląda, choć tam dałbym mu jeszcze z 20-30 pipsów do góry
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
W trójkącie zaczyna się robić ciasno. Osobiście zakładam retest starej TL. A jak ona puści to sky is the limit - rozpoczniemy kolejną dużą falę wzrostową. korekta w trójkącie wygląda idealnie ksiązkowo, więc pewnie coś namieszająmatvaaa pisze:Z tego co ja widzę to na EJ już można się bardziej doszukiwać S niż L
Wariant wyjścia dołem z trójkąta także prawdopodobny
-- Dodano: 02 wrz 2013, 12:44 --
kangur - otwarcie z luką hossy,
nadal jednak pod TL, - większa korekta?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zastapmnie pisze:spojrzałem na geja/rzeźnika, zrobił już dzisiaj 240 pipsów do góry, dobił do rejonów, gdzie wcześniej miała wsparcia i opory, może ciutkę spadnie... ajek też ciekawie wygląda, choć tam dałbym mu jeszcze z 20-30 pipsów do góry
co to jest gej/rzeźnik

GBPJPY gej -rzeźnik
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2013, 12:50 przez zakopiec, łącznie zmieniany 1 raz.
pedał, który rozdziewicza nożem początkujących - gbp/jpyHusaar pisze:zastapmnie pisze:spojrzałem na geja/rzeźnika, zrobił już dzisiaj 240 pipsów do góry, dobił do rejonów, gdzie wcześniej miała wsparcia i opory, może ciutkę spadnie... ajek też ciekawie wygląda, choć tam dałbym mu jeszcze z 20-30 pipsów do góry
co to jest gej/rzeźnik
możemy kończyć ostatnią podfalę.... tylko jaki jej zasięg? - na zdjęciu przynajmniej wysokość podfali pierwszej- / lub wysokość wyjścia z trójkąta - jeszcze wyżej
-- Dodano: 02 wrz 2013, 13:01 --
może i tak, ale dzisiej kabel jest już ustawiony na L - chyba, że powstanie coś na kształt rgra - bardziej obstawiam ostatnią falę wzrostową - zgodnie z prognozą ŻabyWalkiria pisze:Na kabelku okazja na małe s
- harymilloki
- Maniak
Moja wizja KABLA
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"